Δεν έχει προηγούμενο η απολογία που έδωσε στον ανακριτή ο 39χρονος, φερόμενος ως δράστης της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, από την Λαμία - Ανατριχιαστικά τα όσα λέει ο φερόμενος ως δράστης που αρνείται τις κατηγορίες «Τη Θώμη δεν τη σκότωσα. 

Ήταν στο μυαλό μου. Αυτή με καθοδηγούσε. Μου έλεγε τι θα κάνω».

Από την κατάθεση του 39χρονου Χρήστου Μπαλαντίνα, προκύπτουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την ψυχική του κατάσταση, ενώ ο δικηγόρος του ζήτησε διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Κατά την κατάθεση του στον ανακριτή ο φερόμενος ως κατηγορούμενος είπε, «την πήρα τηλέφωνο, της είπα ότι τη χρειάζομαι γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα. 


Έφτασα στη Λαμία. Ανεβήκαμε στο διαμέρισμα. Της είπα ''θεά μου, χρειάζομαι την νόησή σου, έχουμε μεγάλη προδοσία. Κάτσαμε στην κουζίνα, έφερε κρασί, ήπια ένα ποτήρι, μου έβαλε κι άλλο. Άρχισα να της λέω γεγονότα, καταστάσεις και πιθανούς προδότες για να τα βάλουμε σε σειρά. Μετά γράφαμε στο κινητό της. ¨Ήμουν ανήσυχος, έφερνα γύρους στο σπίτι. Η έντασή μου ήταν τεράστια. Πήγε να ανοίξει έναν καναπέ, εγώ ξεντύθηκα, την πήρα από το χέρι, της είπα μωρό μου έλα στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου».

Και συνέχισε αναφέροντας, «πήγα να τη φιλήσω, με σταμάτησε και μου είπε: Είσαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και μπορεί να είσαι και ανθέλληνας. Συναντιόμασταν κρυφά και κάναμε έρωτα σε ξενοδοχεία στη Λαμία. 

Είχε σχέση με έναν ναυτικό τον Κυριάκο, γι' αυτό ήθελε να κρατήσω μυστικό τη σχέση μας. Μου είπε ότι είχε πάρει τις αποφάσεις της και ότι θα ζήσει με τον Κυριάκο της: 

Της είπα ''βρωμιάρα, με εκμεταλλεύτηκες για να περνάς καλά, με πρόδωσες και τον αγώνα μας και το έθνος μας και της έδωσα χαστούκι. Έπεσε πίσω στο κρεβάτι. Με έσπρωξε. Σήκωσα το κεφάλι μου και στο κρεβάτι ήταν ένας δράκος ζωντανός πράσινος. Έπρεπε να σκοτώσω τον δράκο».


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger