ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!!ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!ΤΟ BINTEO ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!!ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…ΤΟ BINTEO ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!

Μία συνέντευξη,που κομμάτια της έμειναν καλά κρυμμένα ,έδωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το καλοκαίρι.

Τώρα η συνέντευξη αυτή βλέπει ξανά το φως της δημοσιότητας και μαζί της τα κομμάτια της που είχαν λογοκριθεί.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης λοιπόν απαντά σε ερώτηση για το τι συνέβη το βράδυ του περιβόητου δημοψηφίσματος.

Αρχικά αποκαλύπτει πως όλα τα κόμματα αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας είχαν παρασυρθεί από δημοσκοπήσεις και θεωρούσαν πως ο λαός θα ψήφιζε ΝΑΙ.

Προς μεγάλη έκπληξη λοιπόν βγήκε το ΟΧΙ.Στο σημείο αυτό ο κ.Μεϊμαράκης δηλώνει: 

Και πρέπει να σας πω ότι εκείνη την ημέρα, όλες οι ηγεσίες, είχανε και ψυχολογικά, αν θέλετε, καταρρεύσει και πολιτικά.

Προσθέτει επίσης πως έπρεπε να βρεθεί τρόπος ώστε το ΟΧΙ να μετατραπεί σε ΝΑΙ.

Να μετατρέψουν σε ΝΑΙ το ΟΧΙ που ψήφισε ο λαός,γιατί αυτό θα βόλευε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ακόμα και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως αυτό συνιστά ομολογία για έσχατη προδοσία.Και πως ΟΛΟΙ οι πολιτικοί αρχηγοί επιθυμούσαν να βγει το ΝΑΙ.

Δείτε το βίντεο και το λογοκριμένο απόσπασμα:




πηγη




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger