Στο πλαίσιο της διερεύνησης για ποινικές ευθύνες, δεσμεύτηκαν τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκόμενων στρατιωτών που ανήρτησαν προημερών φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ώρα που σχημάτιζαν αλβανικά αλυτρωτικά σύμβολα.

Πρόκειται για 7 στρατιώτες που είχαν μόλις παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων Μεσολογγίου και έναν στρατιώτη σε μονάδα της ΕΛΔΥΚ, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΣ. Θα πρέπει να σημειώσουμε οτι οι εν λόγω υπηρεσίες κινήθηκαν ομολογουμένως με ταχύτητα επιδεικνύοντας άριστα «αντανακλαστικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται μήπως τυχόν μέσα σε κινητά που είχαν στην κατοχή τους οι εν λόγω στρατιώτες, υπάρχουν και άλλες επιλήψιμες λήψεις εικόνων και οτιδήποτε άλλο φανεί χρήσιμο για περαιτέρω διερεύνηση αυτής της υπόθεσης.

Σε κάθε περίπτωση την διαδικασία διερεύνησης την έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη προκειμένου να αποδοθούν ποινικές ευθύνες.


Πηγή: onalert.gr, stoxos.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger