ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ επεισόδια ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ (!!!) εις βάρος ενός ΙΑΤΡΟΥ και ενός τραυματιοφορέως, τους οποίους και ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ, προκάλεσαν περίπου 10 «ευπαθείς» ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπως γράφουν τοπικές εφημερίδες, οι οποίοι μετέφεραν εκεί μια 13χρονη, που ήταν …τύφλα στο  μ ε θ ύ σ ι ! 

Παιδάκι 13 ετών ΜΟΝΟ,  αλήθεια πώς γίνεται να ήταν μεθυσμένο;;

…ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ; Ο …ΠΟΛΑΚΗΣ;  

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΠΛΩΝΕ ΣΕΚΑΝΑΠΕ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΕΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΑΚΙ ‘ΜΑΓΚΙΚΑ’  & ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ …’ΚΟΠΥ-ΠΑΣΤΕ’ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ…[ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΥΡΙΑ»  ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΙΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΚΑΝΑΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΛΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ, ΞΑΠΛΩΣΕ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΗΣ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ…]
Επιπροσθέτως, οι «δέκα ενήλικες» (έτσι τους χαρακτηρίζει η διοίκηση του νοσοκομείου στην -ΛΥΠΗΡΩΣ ΔΕΙΛΗ – ανακοίνωσή της)  ε κ σ φ ε ν δ ό ν ι σ α ν   κ α ρ έ κ λ ε ς  κι ΕΣΠΑΣΑΝ τζαμαρίες!!!

(ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΥΤΕΣ;

ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΑΧΑ;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ;

ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΔΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ …»ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

ΜΗΠΩΣ …»ΞΕΧΑΣΑΤΕ» ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 10 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ «ΛΕΒΕΝΤΕΣ» ΠΟΥ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ;
ΜΗΠΩΣ;
ΜΗΠΩΣ ΓΕΝΙΚΩΣ …»ΞΕΧΝΑΤΕ»;)

Σχετική εικόνα
Ιδού η σχετική ανακοίνωση της διοικήσεως του νοσοκομείου:
«Κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας, στις 4.30.π.μ. προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου “Γ.Παπανικολάου” η 13χρονη Ντ.Γ. με αναφερόμενη μέθη συνοδευόμενη από 10 άτομα.
Οι συνοδοί της αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον ειδικευόμενο ιατρό Γενικής Ιατρικής, κ. Κ.Π. ο οποίος δέχτηκε γροθιά και τραυματίστηκε στο πρόσωπο, ενώ προσπαθούσε να τοποθετήσει την ασθενή σε αμαξίδιο μεταφοράς και στη συνέχεια τραυμάτισαν στο πρόσωπο και την τραυματιοφορέα Χ.Μ.
Παρότι η ασθενής είναι ανήλικη, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγινε εργαστηριακός έλεγχος και εκτιμήθηκε η κατάσταση της ως αιμοδυναμικά σταθερή.
Οι συνοδοί συνέχισαν να προκαλούν αναστάτωση στην αίθουσα αναμονής του ΤΕΠ καθώς εκσφενδόνιζαν καρέκλες και χτυπούσαν την τζαμαρία στο γραφείο κίνησης του ΤΕΠ. Κλήθηκε η υπηρεσία ασφαλείας του Νοσοκομείου και η Άμεση Δράση .
Με δύο περιπολικά μεταφέρθηκαν όλοι στο Αστυνομικό Τμήμα Ασφάλειας Νεάπολης όπου ακολούθησαν ο ιατρός και η τραυματιοφορέας προκειμένου να καταθέσουν την μαρτυρία τους, αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο. Η ανήλικη ασθενής μεταφέρθηκε στο ΓΝ Ιπποκράτειο όπου λειτουργεί Παιδιατρική Κλινική γύρω στις 5.20π.μ. με ασθενοφόρο από το Χαμόγελο του Παιδιού, κατόπιν σχετικής κλήσης στο ΕΚΑΒ».
[ΕΥΛΟΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!
ΑΦΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗΣΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΟΤΙ ΟΙ 2 ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΠΗΓΑΝ «ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ»;

ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΣΤ.ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 10 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΑΝ ;
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ;
Ο …ΠΟΛΑΚΗΣ;
Ή Ο …ΜΟΥΖΑΛΑΣ;
ΟΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 10 ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ;;;
ΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (υποθετικώς) ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ;
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΑΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ;

Ε;

Ε;

«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ«]
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger