Η Πόλα Ρούπα συνελήφθη μαζί με το παιδί της...

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης συνελήφθη η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη Πόλα Ρούπα κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνελήφθη σε σπίτι όπου βρίσκονταν μαζί με το παιδί της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πόλα Ρούπα συνελήφθη σε περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής και συγκεκριμένα στο Μπραχάμι.

Η Πόλα Ρούπα έχει ήδη οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ. Πληροφορίες λένε ότι μαζί της συνελήφθη και μία 25χρονη γυναίκα που της παρείχε το διαμέρισμα.

Η Πόλα Ρούπα κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, της οποίας φαίνεται να ηγείται η ίδια, μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Η ίδια θεωρείται εγκέφαλος τουλάχιστον δύο ένοπλων ληστειών, που έχουν διαπραχθεί με σκοπό την ενίσχυση της οργάνωσης, αυτή στο νοσοκομείο Σωτηρία με λεία πάνω από 300.000 ευρώ και η πρόσφατη σε τράπεζα στην Μαλεσίνα.

Η τελευταία φορά που οι Αρχές έφτασαν κοντά της ήταν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν είχε επιχειρήσει να βοηθήσει σε απόδραση του Μαζιώτη, με τη χρήση ελικοπτέρου. Ο πιλότος του ελικοπτέρου που είχε μισθώσει με ψεύτικα στοιχεία, ήταν εκείνος που απέτρεψε τα σχέδιά της.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger