Το ότι ο εμφύλιος στην Τουρκία μαίνεται δεν  φαίνεται να είναι γνωστό στη δύση ,αλλά ούτε και γεγονότα όπως αυτό να παίρνουν την δημοσιότητα που πρέπει ειδικά αν  θίγουν το αξιόμαχο του Τούρκικου Στρατού55



Στις 14 Οκτωβρίου 2016 στις 06:30, την ώρα που 30 περίπου στρατιώτες κατέβαιναν από την περιοχή Γκάρε του νομού Χακκάρι   κοντά στις εγκαταστάσεις Μπαλίκ )σύμφωνα με το video)…:Όπου και δυνάμεις των Ανταρτών πραγματοποίησαν  σαμποτάζ με βόμβες στην άκρη του δρόμου !

Αν και οι Τούρκοι Στρατιώτες Καταδρομείς  εκτελούν περίπολο κρατώντας τις αποστάσεις ασφαλείας οι συνδεδεμένες βόμβες μεταξύ τους προκάλεσαν τεράστια ζημιά στην Στρατιωτική Περίπολο!

Χαρακτηριστικό είναι οτι Αντάρτες παρακολουθούν απο κοντά και μόλις ο Τούρκος Καταδρομέας φτάσει στο σημείο μηδέν …Σφύριγμα ειδοποιεί τον Σαμποτέρ να πυροδοτήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό

Στο Σαμποτάζ αυτό  σκοτώθηκαν 12 Τούρκοι στρατιώτες και τραυματίστηκαν οι περισσότεροι σύμφωνα με πηγές των Ανταρτών Στην περιοχή κατέφθασαν μετά τις εκρήξεις  5 θωρακισμένα οχήματα, πολλά ασθενοφόρα και ένα ελικόπτερο Σικόρσκι του τουρκικού στρατού  και παρέλαβαν από το σημείο  τους νεκρούς και τραυματίες.!

Αν και το Σαμποτάζ συνέβη στις 14 Οκτωβρίου το video  της επίθεσης ανέβηκε πριν λίγες ημέρες  thn 27 Δεκ. σε Κουρδική Ιστοσελίδα !



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger