Μπορεί η φωτογραφία με τους νεοσύλλεκτους που σχηματίζουν με τα χέρια τους τον “αλβανικό αετό” σήμα του αλβανικού εθνικισμού στην γειτονική χώρα να έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης στην ελληνική δημόσια σφαίρα, ωστόσο αρκετοί γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν είναι η μοναδική περίπτωση.

Το ArmyNow.net αποκαλύπτει σήμερα μια ακόμα περίπτωση, από τις πολλές που ενδεχομένως υπάρχουν.

Ένας νεαρός από την μουσουλμανική μειονότητα, που υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, δηλώνει “περήφανος που είναι Τούρκος” και θαυμάζει τους “γκρίζους λύκους”.

Ο νεαρός, το όνομα αλλά και το πρόσωπο του οποίου έχουμε αποκρύψει, για λόγους προσωπικών δεδομένων, προέρχεται από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Τρίπολη.

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές φωτογραφίες, από αυτές που παραδοσιακά δημοσιεύουν οι στρατιώτες από την θητεία τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Αναλυτικά όλα τα στοιχεία ΕΔΩ ...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger