Κόβουμε το κρέας σε μερίδες και το βάζουμε σε μια λεκάνη με τα υλικά της μαρινάτας.Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε για 1 βράδυ. Την άλλη μέρα βγάζουμε το κρέας από την μαρινάτα,το τσιγαρίζουμε καλά για να θωρακιστεί.

Το βάζουμε στην γάστρα.

Βράζουμε την μαρινάτα στην κατσαρόλα. Άδειάζουμε με στραγγιστήρι τον ζωμό στην γάστρα.

Τσιγγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα ρίχνουμε στην γάστρα μαζί με τα δαφνόφυλλα ,σκόρδο,χυμό ντομάτας,πελτέ,αλάτι,πιπέρι και νερό μέχρι να σκεπάσει το κρέας.

Το βάζουμε στους 250c για μισή ώρα, μετά στους 200c για 1 ώρα και μετά στους 150c μέχρι να μαλακώσει και να πήξει η σάλτσα.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger