Ο  Νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών  της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να αναθεωρήσει τον κατάλογο των ξένων τρομοκρατικών οργανώσεων και μπορεί να περιλάβει  την Ένωση της μουσουλμανικής αδελφότητας στους  ισλαμιστές τρομοκράτες, σύμφωνα με την Washington Post.

«Ο Προέδρου της της Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να αναθεωρήσει τον κατάλογο των ξένων τρομοκρατικών οργανώσεων και να υπογράψει ένα εκτελεστικό διάταγμα που θα ενσωματώνει σε αυτόν τον κατάλογο  την  οργάνωση των  «Αδελφών-μουσουλμάνων». 

 Οι Αναλυτές της έκδοσης πιστεύουν ότι η απόφαση του αρχηγού του κράτους θα προκαλέσει μια θετική αντίδραση από την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία, αλλά αυτό θα προσβάλει την Τουρκία και το Κατάρ.

Ο Donald Trump επίσης έδωσε εντολή να επαναξιολογήσουν την ευπάθεια των βασικών υποδομών της χώρας σε ξένες κυβερνοεπιθέσεις.  

Προτίθεται να μειώσει  τις δαπάνες στους τομείς χαμηλής προτεραιότητας και να κατευθύνει όλες οι δυνάμεις εκσυγχρονισμού στρατιωτικού εξοπλισμού και στο  πυρηνικό δυναμικό των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger