Οι «φίλοι» σου θα σε απογοητεύσουν, έγραφε ο Μπους στον Ομπάμα πριν από οκτώ χρόνια

Παράδοση αποτελεί στις ΗΠΑ να αφήνει ο απερχόμενος πρόεδρος της χώρας ένα σημείωμα με συμβουλές στον επόμενο. Και αυτό έκανε σήμερα και ο Μπάρακ Ομπάμα, κάτι που καταγράφηκε και σε βίντεο.

Τι έγραψε στον Ντόναλντ Τραμπ; Ίσως το μάθουμε κάποτε. Πάντως ο ίδιος είχε λάβει ένα αντίστοιχο σημείωμα από τον Τζορτζ Μπους το 2009.

«Ελάχιστοι είχαν την τιμή να γνωρίζουν την ευθύνη που τώρα νιώθεις.

Ελάχιστοι γνωρίζουν τον ενθουσιασμό της στιγμής αλλά και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις» του έγραφε ο Μπους, για να συνεχίσει: «Θα υπάρχουν δύσκολες στιγμές. 

Η κριτική θα είναι θυελλώδης. Οι ΄φίλοι’ σου θα σε απογοητεύσουν. Αλλά θα έχεις τον Μεγαλοδύναμο να σε παρηγορεί, μια οικογένεια που σε αγαπά και μια χώρα να σε στηρίζει όπως θα κάνω κι εγώ» ήταν τα ενθαρρυντικά λόγια του απερχόμενου προέδρου ο οποίος έκλεινε το γράμμα του με το εξής: «Ό,τι κι αν συμβεί, θα εμπνέεσαι από το ήθος και την συμπόνια των ανθρώπων που τώρα ηγείσαι».

Να είναι άραγε τόσο ενθαρρυντικά και μεγαλόψυχα τα λόγια και του Ομπάμα; Πάντως ο ίδιος δήλωσε πως η καλύτερη συμβουλή που έδωσε στον Τραμπ ήταν να προσέξει την ομάδα που θα τον συμβουλεύει.

Καθώς αν αυτή δεν του λέει την αλήθεια, τότε η πραγματικότητα θα του επιφυλάξει πολύ άσχημες εκπλήξεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 


ΠΗΓΗ  


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger