Δεν παρήλθε πολύς καιρός απο τότε που είδαμε το ΔΝΤ να επιχειρεί ένα πιστωτικό γεγονός εις βάρος της Ελλάδος–και όλης της Ευρώπης εδώ που τα λέμε, μέρος ενος μεγαλύτερου σχεδίου προς την αποσταθερωποίησιν πάσης της Ευρώπης…



 
Η χώρα έχει ήδη πέσει έρμαιο των επιπτώσεων στον πόλεμο εναντίον του ρευστού χρήματος, αλλά ο κλοιός των κεφαλαιακών ελέγχων σφίγγει όλο ένα και περισσότερο σαν παρά ποτέ.


Το υπουργείο Οικονομικών έχει συμφωνήσει να χωρηγήσει μειώσεις φόρου ή φορολογικές ελαφρύνσεις εφόσον οι Έλληνες πολίτες πραγματωποιούν τις πληρωμές τους χρησιμοποιώντας τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

 Αυτό έρχεται μετά απο σειρά γεγονότων προορισμένων για την αναδιάρθρωσιν του χρέους.



Τα προβλήματα στην Ελλάδα, τα χρηματοοικονομικών, άρχισαν να «θεριεύουν άργια» μόνο μετά τις εσκεμμένες προσπάθειες της εκάστοτε μνημονιακής Ελληνικής κυβερνήσεως και μετέρχεται την περίφημην μέθοδον των…«Ελληνικών Στατιστικών» (“Greek Statistics”).  

Το σημείον καμπής που ωδήγησε την Ελλάδα στην κατάστασιν στην οποία ευρίσκεται σήμερον δεν ήταν άλλο απο την επίτηδες απόκρυψιν καθώς και διαστρέβλωσιν του ύπαρκτου χρηματοοικονομικού κλίματος της χώρας όπως αντανακλάται υπο των επισήμων οικονομικών στοιχείων (π.χ., βλέπε το σκάνδαλον της ΕΛΣΤΑΤ, πατήστε εδώ).

Η εκάστοτε Ελληνική κυβέρνησις έχει επεχειρήσει ήδη δώδεκα (12) φορές να μειώσει το μέγεθος του χρέους απο το 2009 μέχρι σήμερον, χωρίς βιώσιμη επιτυχία. 

Το μόνον που έχει κάμει είναι να παραγάγει διαδηλώσεις σφοδρές.  Έχει λάβει επίσης επιπλέον δάνεια, μέσω του εκάστοτε Μνημομίου, απο τους εταίρους της (την ΤΡΟΙΚΑ δηλ.).

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για το γιατί η ΤΡΟΙΚΑ δεν θέλει να δώσει αρκετή χρηματοοικονομική αρωγή στην Ελλάδα–ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ η Ελλάδα να είναι εις μίαν πραγματικήν θέσιν ώστε να επιλαμβάνεται αποτελεσματικώς των προβλημάτων της.  Το ίδιο σημβαίνει κι εδώ στις ΗΠΑ. 



Υπάρχει ένα ογκωδέστατο εθνικό χρέος (στα τρίς.) που δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπληρώσει ο αμερικανικός λαός.

Η ιδέα εδώ είναι να εγκλωβιστούν οι ΗΠΑ σε αυτή την παγίδα χρέους, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Ευρώπη. Ιδού το μεγάλο…ΣΤΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…


Αυτές είναι οι παράμετροι που σημερινή Ελληνική κυβέρνησις έχει προσδιορίσει ώστε ο μέσος Έλληνας να δικαιούται κάποιας μορφής φορολογική έκπτωση.

 Eν τη περιπτώσει, όμως, που ένας φορολογούμενος δεν είναι εις θέσιν ή δεν καταβάλλει ολόκληρον το προσδιορισθέν εις αυτόν ποσοστόν βάσει αυτών των παραμέτρων του ετήσιου εισοδήματος, θα πρέπει να τιμωρηθεί με 22% επί της ελλειπούσης διαφοράς.


10% για ετήσιο εισόδημα έως και 10%
15% για ετήσιο εισόδημα 10.001 έως 30.000
20% για ετήσιο εισόδημα πάνω απο 30.001

Εισόδημα πάνω από 7.000: δαπάνες με πλαστικό χρήμα πρέπει να είναι € 700

Εισόδημα πάνω από 10.000: δαπάνες με πλαστικό χρήμα πρέπει να είναι € 1.000
Εισόδημα πάνω από 30.000: δαπάνες με πλαστικό χρήμα πρέπει να είναι € 4.500
Εισόδημα πάνω από 60.000: δαπάνες με πλαστικό χρήμα πρέπει να είναι € 12.000

Η μόνη εξαίρεσις αυτής της υποχρεωτικής χρήσεως των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών είναι κάτοικοι που ζουν σε αγροτικές ή απομακρυσμένες περιοχές, ηλικιωμένοι άνω των εβδομήντα ετών ή αυτοί που θεωρούνται να είναι ανάπηροι κατά ποσοστόν 80%. Αυτό είναι ιδιαίτερα άσχημo για μια χώρα σαν την Ελλάδα, όπου λιγότερο από το 20% του πληθυσμού είναι ηλικίας άνω των 65 ετών.

Και σαν να μην φτάνουν αυτά, απο της 31 Δεκέμβρη 2016, το ανώτατο όριο για τις συναλλαγές τοις μετρητοίς μειώθηκε από $ 1.500 έως $ 500 ευρώ, όπερ σημαίνει ότι οποιαδήποτε υπηρεσία ή αγαθόν που αποκτάται πάνω από αυτό το νέο όριο της χρήσεως μετρητών πρέπει να πληρωθεί με το… πλαστικό.


Όλα αυτά ως στόχο να διασφαλιστεί ότι η κυβέρνησις θα είναι εις θέσιν να φορολογεί την κάθε συναλλαγήν. Αυτός είναι ένας από τους στόχους του πολέμου κατά των μετρητών. Ο δε άλλος στόχος είναι η διοχέτευσις του καθενός εις το τραπεζικόν σύστημα καθώς τα επιτόκια συνεχίζουν να κατρακυλούν που θα αλέσει τον μέσον άνθρωπον επι της μυλόπετρας του πληθωρισμού ενώ τον χρεώνουν κιόλας.



Βλέπουμε τώρα την Ινδία και τη Βενεζουέλα να κινούνται για να απαλλαγούν από τα μετρητά! Βλέπουμε, επίσης, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη να κάμνουν λόγον για την αφαίρεσιν των μεγαλυτερών, σε αξία, νομισμάτων τους.

Αν είσαι εγκλωβισμένος σε μια κατάστασιν όπου δεν μπορείς να βγάλεις τα λεφτά σου απο μιαν τράπεζαν με αρνητικά επιτόκια, θα είσαι όντως εγκλωβισμένος αιμορραγώντας χρήμα. Και χάριν στους αρνητικούς τόκους ανατοκισμού, δεν θα σου πάρει πολύ πριν γίνεις ταπί (απένταρος).

Είναι το αντίθετο από τον τρόπο που θα ήταν τα πράγματασε έναν ελεύθεον καπιταλιστικόν κόσμον. Φερ΄ειπέιν, ένα μεγάλο μέρος του πλούτου και του κεφαλαίου, που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο αιώνα, δημιουργήθηκαν μέσω της εξοικονομήσεως, όπου οι άνθρωπου ήσαν σε θέση να κερδίσουν πραγματικά χρήματα δια μέσου αυτής. Το όλο μοντέλον αυτό το έχουν ξηλώσει πλέον σε αυτό το παγκοσμιοποιητικό, τύπου κομμουνισμού σύστημα των κεντρικών τραπεζών–ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!


Υπάρχει, ωστόσο, ένας τρόπος με τον οποίον να προστατεύσετε τους εαυτούς σας από όλα αυτά. Ένας τρόπος είναι να επενδύσετε σε πολύτιμα μέταλλα. Το να κατέχτε πολύτιμα μέταλλα δεν είναι αρκετό, αλλά το πού και το πώς τα κατέχετε είναι εξίσου ζωτικής σημασίας, καθώς οι κυβερνήσεις εκεί έξω γίνονται όλο και πιο αρπακτικές καθώς πτωχεύουν όλο ένα και περισσότερο.




ΠΗΓΗ .. http://greeknewsondemand.com



ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger