Το βίντεο είναι από το Δελτίο Ειδήσεων του «Star»  (Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017) και έχει θέμα τους 4 Ελληνοαμερικανούς που μπήκαν στον Λευκό Οίκο μαζί με τον Donald Trump.

 Πρόκειται για τους:

1. Reince - Ηρακλή Priebus, που είναι ο νέος Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου και η μητέρα του Δήμητρα κατάγεται από το Πλωμάρι της Λέσβου. Στο 0:58 με 1:06 του βίντεο θα τον δείτε να αποκαλύπτει (σε προ ημερών εκδήλωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής) ότι έχει το όνομα του εκ μητρός παππού του Ηρακλή, τον οποίο μάλιστα τον προφέρει στα ελληνικά
2. George Gigikos, 51 ετών από την Καλαμάτα, που ήταν υπεύθυνος της Προεκλογικής εκστρατείας του Τράμπ και μπήκε στον Λευκό Οίκο ως ένας από τους βοηθούς του νέου Πλανητάρχη.
3. George Papadopoulos, 35 ετών, που είναι ο γιός του επί χρόνια προέδρου της Παμμακεδονικής Illinois, Αντώνη Παπαδόπουλου. Ο Papadopoulos μιλάει θαυμάσια ελληνικά (2:00 του βίντεο) και θα είναι σύμβουλος του Ντόναλντ σε θέματα Ενεργειας.
4. Ο Χρήστος Μαραφάτσος, 30 ετών από την Χίο, είναι σύμβουλος επικοινωνίας του νέου Πλανητάρχη. Ο Τράμπ τον αντάμειψε για την θαυμάσια δουλειά που έκανε προεκλογικά, όταν έπεισε την πλειοψηφία της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητος να ψηφίσει Ντόναλντ.
Είναι η πρώτη φορά που ένας Αμερικανός Πρόεδρος έχει περισσότερους Έλληνες συνεργάτες παρά Εβραίους, κι αυτό λέει πολλά...


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger