O κόσμος θα είναι και πάλι λίγος αφού κάνει παντού τσουχτερό κρύο. Οι έδρες στη Σουπερλίγκα έχουν πάψει εδώ και καιρό να είναι καυτές. Σήμερα βλέπω κάμποσες να «σπάνε». Εχουμε και λέμε:

Προγνωστικά Κυριακής:

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός
Με το Λέτο τραυματία, τον Μπουμάλ ντεφορμέ, τον Βλαχοδήμο δύσκολο στο γκολ και τον Εμ Μποκού ακόμα στην Αφρική και τον Ρινάλντι να κάνει μάλλον τουρισμό, ο ΠΑΟ είναι τυχερός που βρίσκει τον Λεβαδειακό που έχει 7 ήττες και μια ισοπαλία στα 8 τελευταία ματς και δέχεται γκολ συνεχώς εδώ και τρεις μήνες: με αντίπαλο την άμυνα αυτή αρκεί ο Μπεργκ για να καθαρίσει το ματς με τη βοήθεια έστω του Βιγιαφάνιες – αρκεί μην πάθει καμιά θλάση ο Σουηδός.
Ο ΠΑΟ σε όλα τα ματς μέχρι τώρα δυσκολεύεται να βάλει γκολ και αν κάτι τον βοηθά είναι η άμυνά του, που έχει στρώσει και δεν αφήνει πιο πολλές από τρεις φάσεις στον αντίπαλο. Δύσκολα θα δούμε τον Λεβαδειακό να δέχεται πολλά γκολ, όπως του συνέβη εκτός έδρας με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟ, εκτός αν μείνει πάλι με δέκα παίκτες, όπως στην Τούμπα και στο ΟΑΚΑ: δεν είναι απίθανο.
Nίκη ως φιλοξενούμενος κόντρα στον ΠΑΟ δεν έχει τριάντα χρόνια! Επειδή ο απλός άσσος δεν δίνει τίποτα, ή παίζουμε 1 από ημίχρονο, η 2-3 γκολ.

Αναλυτικότερα όλα τα προγνωστικά ΕΔΩ ...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger