Την ανθρωπότητα, μέσα στο 2017, θα μπορούσε να καταστρέψει ένας πλανήτης που βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη, την ίδια ώρα που ένα μυστηριώδες αντικείμενο, το οποίο έχει βάλει επίσης στο… μάτι τα μέρη μας έχει προκαλέσει πανικό στη NASA.
Σύμφωνα με έναν ειδικό του χώρου, το σκοτεινό αστέρι με το όνομα Planet X, γνωστό και ως Niburu, έχει πάρει κατεύθυνση προς τον πλανήτη μας, τον οποίο θα μπορούσε να συνθλίψει, εξαφανίζοντας τη ζωή όπως την ξέρουμε σήμερα…
Γιατί πολλοί μπορεί να χάρηκαν συμφωνώντας πως αφήσαμε πίσω μας έναν χρόνο, από τους χειρότερους που πέρασαν ποτέ, ωστόσο μπροστά στον κίνδυνο το 2017 να είναι ο τελευταίος μας, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν!
Οι συνωμοσιολόγοι, έτσι, έβαλαν σκοπό να μας τρομοκρατήσουν ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι΄ αυτό. Το «βλέπουν», δε, να έρχεται κάπου τον επόμενο Οκτώβριο.
Ένας από αυτούς, ο David Meade δηλώνει, μάλιστα, ότι υπάρχουν συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία που ενισχύουν τη συγκεκριμένη θεωρία, την οποία πλαισιώνουν εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμοί, τυφώνες και ισχυρές καταιγίδες.
«Η ελίτ του κόσμου έχει ήδη κατασκευάσει καταφύγια για να σωθεί», υποστηρίζει ο Meade, συμπληρώνοντας: «Οι καύσωνες θα γίνουν όλο και πιο ανυπόφοροι διαρκώντας περισσότερο. Εγώ απλά περιμένων τη χοντρή κυρία να τραγουδήσει, σημάνοντας το τέλος του κόσμου. Θα περίμενε κανείς οι αστρονόμοι να είχαν εντοπίσει αυτή την επικείμενη καταστροφή».
Και συνεχίζει: «Το σύστημα αυτό φυσικά, δεν είναι ευθυγραμμισμένο με το ηλιακό μας σύστημα, αλλά έρχεται σε μας από μια λοξή γωνία προς το Νότιο Πόλο.
Το γεγονός αυτό καθιστά την παρατήρηση δύσκολη, εκτός και αν πετάξουμε σε μεγάλο υψόμετρο πάνω από τη Νότια Αμερική με μια εξαιρετική φωτογραφική μηχανή. Η καταστροφή θα έρθει από το Νότο κάνοντας κύκλο», πριν παραπέμψει για περισσότερες λεπτομέρειες στο βιβλίο του «Planet X – Η Άφιξη του 201».
Και τι καλύτερη διαφήμιση για το βιβλίο του θα σκεφτεί κανείς, αφού σύμφωνα με τη NASA η «Ημέρα της Κρίσεως» φαίνεται να αργεί ακόμα.
«Ιστορίες για τον Nibiru και άλλους ακυβέρνητους πλανήτες είναι απλά μια κακόγουστη φάρσα που κυκλοφορεί στο internet», σπεύδουν να καθησυχάσουν την ανθρωπότητα οι επιστήμονες, κάνοντας αναδρομή στις προηγούμενες θεωρίες για το Τέλος του Κόσμου που διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Ο Nibiru μάλιστα ήταν στο σωστό δρόμο για να καταστρέψει τη Γη και τον Δεκέμβριο του 2015


Αυτό ωστόσο που δεν είναι φάρσα για τη NASA είναι η είδηση δύο άλλων μυστηριωδών αντικειμένων που κατευθύνονται προς τη Γη.
Το ένα φέρεται να είναι ένας κομήτης, ωστόσο το άλλο είναι μέχρι στιγμής αδύνατον να ταυτοποιηθεί!

Ο κομήτης αναμένεται να περάσει πολύ κοντά στη Γη αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο το άλλο αντικείμενο δεν θα κάνει την εμφάνισή του μέχρι το Φεβρουάριο.
Το μυστηριώδες αντικείμενο ονομάστηκε «2016 WF9», ενώ εντοπίστηκε από τον αστεροειδή και κομήτη της NASA NEOWISE στις 27 Νοεμβρίου του περασμένου έτους. Έχει μήκος από μισό μέχρι 1 χιλιόμετρο και βρίσκεται σε τροχιά προς το ηλιακό μας σύστημα.

Κατά τη διάρκεια του 4,9 γήινων ετών ταξιδιού του, θα περάσει μέσα από την τροχιά της Γης. Είναι το μόνο για το οποίο είναι σίγουροι οι επιστήμονες, οι οποίοι δεν ξέρουν αν είναι κομήτης ή αστεροειδής…


Στις 25 Φεβρουαρίου, όταν και το αντικείμενο πλησιάσει σε απόσταση σχεδόν 51 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη, ευχόμαστε να μην είναι ήδη πολύ αργά, αν και σύμφωνα με τη NASA «δεν αποτελεί απειλή»…

ΠΗΓΗ
.newsbomb.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger