ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ !! ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ…


Πάγωσαν όλοι όσοι βρέθηκαν μπροστά…

Τίποτα δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό για τον Γιάννη Πρετεντέρη,

Καθώς εκτός από τις σκοτούρες με το «ΒΗΜΑ» και το «Μega», φαίνεται ότι έχει και άλλου είδους μπελάδες.

Όπως γράφει το koutipandoras.gr, δέχθηκε επίθεση από νεαρούς στο Κολωνάκι.

«Ενώ λοιπόν έπινε το ποτό του (ποιός ξέρει, ίσως και το Μαργκώ του) στο Τ5 στο Κολωνάκι, ομάδα νεαρών έκανε γιουρούσι φωνάζοντας στον έντρομο δημοσιογράφο «πόσα πήρες από την τρόικα ρε; για πές μας;».


Δυστυχώς οι ευέξαπτοι νεαροί, δεν περιορίστηκαν σε γιουχαΐσματα, αλλά άρχισαν να τον καρπαζώνουν, ενώ ο θρασύτερος απ’ αυτούς, του πήρε και το πούρο από το στόμα.

Η παρενόχληση ήταν στιγμιαία και η επιθετικότητα των νεαρών, ίσα για να θυμίσει εποχές που κάποιοι κατηγορούσαν τον αρθογράφο του ΒΗΜΑΤΟΣ για συνεργασία με την τρόικα.

Από όλα αυτά τα κακόβουλα και ασήμαντα, να κρατήσουμε πως χάλασε και το Κολωνάκι, γιατί η νεολαία έχει χαλάσει χρόνια τώρα.

Και για να μην κατηγορηθούμε κιόλας, ναι, καταδικάζουμε τη βία, ειδικά σε γλυκούς ανθρώπους όπως ο Ιωάννης, που στάζουν αστική ευγένεια και καλοσύνη» ...

ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger