Σάλος έχει προκληθεί στην Κίνα τις τελευταίες ώρες με ένα βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου. Γυναίκες υπάλληλοι μίας εταιρείας προσποιούνται ότι κάνουν στοματικό σεξ σε ανωτέρους τους σε εκδήλωση.



Πρόκειται για μέλη της εταιρείας Tencent, που είναι μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες της χώρας. Όλα συνέβησαν σε εκδήλωση της εταιρείας για τον απολογισμού του έτους που πέρασε.

Όπως βλέπετε, οι υπάλληλοι ανέβηκαν στην σκηνή και με το στόμα τους προσπάθησαν να ανοίξουν τα μπουκαλάκια με νερό που ήταν ανάμεσα στα πόδια αντρών που είναι ανώτεροι τους.

Το όλο σκηνικό παραπέμπει σε στοματικό σεξ ενώ έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει και το γεγονός πως το πλήθος από κάτω ζητωκραυγάζει και ζητάει από τις γυναίκες να συνεχίσουν αυτό που κάνουν.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο προκαλώντας σάλο με την εταιρεία να βγάζει ανακοίνωση για να ζητήσει συγγνώμη για το σεξιστικό βίντεο. Μάλιστα, στην ανακοίνωση της ανέφερε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό οφείλεται σε «ελλειπή επίβλεψη της συμπεριφοράς υπαλλήλων της». Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι έχουν ήδη τιμωρηθεί υποσχόμενοι ότι κάτι ανάλογο δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.


Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι κατηγορούν την εταιρεία για σεξιστικές συμπεριφορές, καθώς όπως λένε, δεν υπάρχει καμία γυναίκα επικεφαλής σε τμήμα ενώ ούτε στο διευθυντικό συμβούλιο υπάρχει θηλυκό μέλος.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 
ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger