Οι πλουσιότεροι  άνθρωποι του κόσμου έχουν αθόρυβα την δυνατότητα να επιβιώσουν σε προετοιμασμένα  ειδικά υπερπολυτελή καταφύγια για την περίπτωση  ενός  πυρηνικού πολέμου,επιδημία , τσουνάμι,  εξασφαλίζοντας της επιβίωση  τους σε ένα τέτοιο θανατηφόρο σενάριο, στην πολιτεία της Ντακότα στις ΗΠΑ  .





Εικόνες στην πολιτεία της Νότιας Ντακότα δείχνουν σειρές γιγάντιων μεγάλων  ενισχυμένων καταφυγίων που έχουν σχέση με μια σύγχρονη Κιβωτός του Νώε.

Η εταιρεία Vivos με έδρα την Καλιφόρνια διατηρεί στην κοινότητα αυτή καταφύγια, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν  μέχρι 5.000 άτομα και να αντέχουν  τη δύναμη  έκρηξης πυρηνικής βόμβας 500.000 λιβρών.



Πρόκειται για  καταφύγια ενισχυμένα με  χάλυβα και σκυρόδεμα που  χτίστηκαν αρχικά από το σώμα μηχανικού του στρατού των ΗΠΑ tο 1942, αλλά στην συνέχεια αγοράστηκαν από την εταιρεία Vivos  για πλούσιους για μια «ώρα ανάγκης» .

Η εταιρεία Vivos χτίζει και επιπλώνει καταφύγια για όποιον θέλει να επιβιώσει από πυρηνικό πόλεμο, πανδημία και μεγάλη  νόσο.

Είναι κατασκευασμένα  για να αντέχουν σχεδόν τα πάντα από έναν πυρηνικό πόλεμο μέχρι σούπερ εκρήξεις ηφαιστείων, ηλιακές εκλάμψεις,  σεισμούς , τσουνάμι,  πανδημίες.



Πωλούνται εντελώς άδεια και χωρίς νερό, ηλεκτρικό ρεύμα ή σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα, αλλά η εταιρεία  προσαρμόζει τα πάντα  σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ $ 12.000  και $ 20.000.

Η Vivos εγγυάται επίσης στους  ιδιοκτήτες ότι θα υπάρξει ασφάλεια στην κοινότητα η οποία θα διαθέτει μέχρι και  σχολείο αλλά και καταστήματα .

Η εταιρεία αναφέρει  στην ιστοσελίδα της : «Όποια και αν είναι η απειλή, τα καταφύγια μας κατασκευάζονται  και σχεδιάζονται  για να αντέχουν  τα πάντα από σούπερ εκρήξεις ηφαιστείων, ηλιακές εκλάμψεις,  σεισμούς ,  τσουνάμι,  πανδημίες, ακόμη και επιθέσεις αστεροειδών , οι αναμενόμενες επιπτώσεις από πλανήτες όπως ο πλανήτης Χ / Nibiru, αλλά και ανθρωπογενείς απειλές, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών εκρήξεων, την κατάρρευση  αντιδραστήρα, βιολογικές ή χημικές καταστροφές,  τρομοκρατία,  ακόμα και γενική  αναρχία».



Προφανώς  το όλο σκηνικό θυμίζει κάποιους αρχαίους βασιλιάδες οι οποίοι όταν πέθαιναν  θάβονταν μαζί τους υπηρέτες, γυναίκες , βοηθούς και λοιπούς  για να τους υπηρετούν στην επόμενη ζωή.

Οι πλούσιοι θα σκέπτονται διαχρονικά σαν πλούσιοι .




http://blablaworldnews.blogspot.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger