Η σπείρα των Ρομά είχε «ξαφρίσει» σπίτια επωνύμων, εταιρίες και ΑΤΜ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου για το newsit.gr, από τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως προκύπτει ότι συνεργός τους ήταν γνωστός κοσμηματοπώλης των βορείων προαστίων, ενώ ένα από τα θύματά τους και ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Από τις έρευνες που έχει κάνει μέχρι στιγμής η αστυνομία σε 17 σπίτια, αποθήκες και τραπεζικές θυρίδες σε διάφορες περιοχές της χώρας, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί πλήθος κοσμημάτων, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 76.070 ευρώ, 700 χρυσές λίρες, πολυτελή ρολόγια, όπλα, φυσίγγια και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Συνολικά έχουν εξιχνιαστεί 33 διαρρήξεις – κλοπές και η συνολική αξία των κοσμημάτων που έκλεψαν τα μέλη της σπείρας αλλά και των χρηματικών ποσών που «σήκωσαν» από τα θύματά του, υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ! Ανάμεσα στα θύματα της σπείρας, όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία, και ο Πέτρος Κωστόπουλος, το σπίτι του οποίου παραβιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι όταν ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής απουσίαζε σε διακοπές στη Μύκονο.

Έγιναν συνολικά 17 έρευνες, εκ των οποίων οι 10 σε σπίτια και αποθήκες και 7 σε τραπεζικές θυρίδες, από όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Πλήθος κοσμημάτων των οποίων η αξία υπερβαίνει το -1.000.000- ευρώ
– Το χρηματικό ποσό των 76.070 ευρώ
– 700 χρυσές λίρες
– Πλήθος πολυτελών ρολογιών
– Μία κυνηγετική καραμπίνα
– Ένα (1) πιστόλι με τρείς γεμιστήρες
– Πλήθος φυσιγγίων
– Ποσότητα κάνναβης βάρους 14 γραμμαρίων
– Ένα καταγραφικό κάμερας

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger