Η ΣΕΡΒΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ... ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ!


Το υπουργείο Εξωτερικών μέσω της διπλωματικής οδού απαίτησε την άμεση διόρθωση της ονομασίας του νοτιου σλαβικού κράτους των Σκοπίων, από τις σερβικές αρχές, σύμφωνα με ανακοίνωση του, την οποία δημοσιεύει το σκοπιανό ‘Maxfax’.

Η αντίδραση προήλθε από την εμφάνιση πινακίδων στους αυτοκινητόδρομους της Σερβίας προς τα Σκόπια που τα αναφέρουν ως “FYROM” στη σερβική 'БЈРМ'.

Η χρήση αυτού του όρου, και όχι του συνταγματικού ονόματος της Ψευδομακεδονίας, «βρίσκεται σε αντίθεση με τις καθιερωμένες διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Σκοπίων και Σερβίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Αυτή η ανακολουθία πρέπει να διορθωθεί αμέσως. Πιστεύουμε ότι μια τέτοια πρόκληση προσβάλλει τα συναισθήματα των πολιτών του νοτιου σλαβικού κράτους και δεν συνάδει με την καλή γειτονία. Η ακατάλληλη και ασεβής ονομασία είναι καταχρηστική μεταξύ των γειτόνων» αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων.

--
The Hellenic Information Team

ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...




ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger