Συναγερμός για το ΚΙΝΗΤΟ του Λάκη Λαζόπουλου
Τι συνέβη στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία για το κινητό του Λάκη Λαζόπουλου! Τι έχει συμβεί;

Ο Λάκης Λαζόπουλος κατήγγειλε ότι ένας από τους αναξιοπαθούντες που τριγυρνούν στο κέντρο της Αθήνας του έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο το οποίο είναι γεμάτο φωτογραφίες και τηλεφώνα SOS. Aπό το τηλέφωνο του Κοντομηνά και της Μενεγάκη ως το τηλέφωνο του Τσίπρα και του Παππά.

Γύρευε και τις άλλες φωτογραφίες μπορεί να υπάρχουν τόσο από τις προσωπικές του στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα όσο και από διάφορους celebrities και δημοσιογράφους.

Το κινητό του Λάκη θα είναι ένα σπουδαίο αρχείο-θησαυροφυλάκιο. Ο ταλαντούχος επαίτης λοιπόν κρατώντας ένα χαρτόνι που έγραφε “πεινάω” πλησίασε τον Λάκη σε καφέ του κέντρου της Αθήνας, το μεσημέρι της Πέμπτης, και του ζήτησε λεφτά χωρίς φυσικά να γνωρίζει ποιον έχει απέναντί του.

Την ίδια στιγμή με ταχυδακτυλουργικό τρόπο του απαλλοτρίωνε το κινητό που ήταν αφημένο πάνω στο τραπέζι. Ο Λάκης μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια του και ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να το βρει…

Πηγή: kourdistoportocali.com, makeleio.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger