Συνελήφθηκαν οι Mossack και Fonseca
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ

Οι δύο ιδρυτές Jurgen Mossack και Ramon Fonseca του δικηγορικού γραφείου Mossack Fonseca στον Παναμά συνελήφθησαν το Σάββατο το βράδυ (11, Φεβρουαρίου, 2017). 

Αυτή την ΕΙΔΗΣΗ δεν θα μας την ΕΧΕΙ πει κανένα συστημικό ΜΜΕ και λογικά κανένας πολιτικός με σχέση με τον ΠΑΝΑΜΑ όπως ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ, ο Παπασταύρου της ΝΔ, κλπ., ΛΑΜΟΓΙΑ. 

Συνελήφθησαν για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες εγκληματική οργάνωση που είναι αφιερωμένη στην απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων ή χρημάτων από ύποπτη προέλευση. 

Οι ιδρυτές Mossack και Fonseca συνελήφθησαν, αλλά λόγω του μεγάλου κινδύνου  προσπάθησαν να εγκαταλείψουν τη χώρα και, να έρθουν στον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ για πολιτικό άσυλο. 

Στην ΕΛΛΑΔΑ μας, τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και ΔΙΚΑΣΤΕΣ κάνουν πάρτι με τα μαύρα, κερνώντας Βιβλιοθήκες τύπου Βγενόπουλου.




O Eahatzisavvas Eah
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger