Δυο δημοσιογράφος, ο ένας εκ των οποίων ήταν και ο διευθυντής του ραδιοφώνου, δολοφονήθηκαν on air, την ώρα που έκαναν εκπομπή που αναμεταδιδόταν ζωντανά στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της αστυνομίας της Δομινικανής Δημοκρατίας, όπου έγινε η δολοφονία, υπάρχουν δυο νεκροί αλλά και ένας τραυματίας από την επίθεση.

Τα θύματα είναι ο Λεονίντας Μαρτίνες, δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού 103,5 FM και ο Λουίς Μανουέλ Μεντίνα, ο σχολιαστής του ειδησεογραφικού προγράμματος "Μιλένιο καλιέντε". 

Η γραμματέας του σταθμού, η Νταγιάνα Γκαρσία, τραυματίστηκε από τα πυρά του ενόπλου.

Η δολοφονική επίθεση αναμεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook. Στο βίντεο φαινόταν ο Μεντίνα να διαβάζει τις ειδήσεις στο μικρόφωνο. 

Στο βάθος ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί αλλά ο δημοσιογράφος συνέχισε για λίγα δευτερόλεπτα τη δουλειά του. 

Λίγο πριν διακοπεί η μετάδοση, ο Μεντίνα κοιτάζει ανήσυχος κάποιον που μόλις μπήκε στο στούντιο, ο οποίος δεν φαίνεται στο βίντεο. Μια γυναίκα φωνάζει "τίρος, τίρος, τίρος" ("πυροβολούν, πυροβολούν") και μετά η εικόνα χάνεται.

Άλλοι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό είπαν ότι ο δράστης σκότωσε πρώτα τον διευθυντή στο γραφείο του, κατόπιν πήγε στο στούντιο για να σκοτώσει τον δημοσιογράφο και πριν φύγει πυροβόλησε την γραμματέα.



 
ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger