ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ 
Ταξιαρχία της Κω 80 ΑΔΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ!!!


Η εντολή δόθηκε και τα ελληνικά φυλάκια βρίσκονται σε επιφυλακή, σε Ψέριμο, Καλόλιμνο, Φαρμακονήσι.

Όπως φαίνεται ένα νέο επεισόδιο με την κίνηση του σκάφους του τούρκικου λιμενικού πολύ κοντά στις βραχονησίδες έδωσε αφορμή ώστε να κλιμακωθούν οι εντάσεις και να τεθούν σε ύψιστη επιφυλακή οι ελληνικές δυνάμεις.

Σε επιφυλακή είναι και η Ταξιαρχία της Κω 80 ΑΔΤΕ η οποία έχει και το γενικό πρόσταγμα την περιοχή. Αν λοιπόν υπάρξει κίνηση από την Τουρκική πλευρά οι Έλληνες καταδρομείς που είναι ήδη στην Κω θα αναλάβουν δράση ενώ έχει δοθεί εντολή για πυρ.

Το ελληνικό πολεμικό πλοίο το οποίο βρίσκεται στην περιοχή και περιπολεί μαζί με ένα υποβρύχιο είναι έτοιμο να επέμβει αν κριθεί αναγκαίο.

Πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
    ....μετά απ αυτό τι περιμένεις να πιστέψουμε απο όσα λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή