Νέα δυσβάσταχτα βάρη για τους αγρότες από την υποχρεωτική πρόσληψη εργατών γης... 


Με την εγκύκλιο Φ.80000 / οικ. 61327 / 1484 καταργείται η πληρωμή των αγρεργατών με εργόσημο.

Οι αγρότες, πλέον, θα πρέπει να πληρώνουν 14 μισθούς τον χρόνο (ή ό,τι αντιστοιχεί για τις μέρες που εργάσθηκε ο εργάτης). Έτσι, θα πρέπει να υπολογίζεται δώρο Πάσχα, επίδομα αδείας και δώρο Χριστουγέννων.

Οι αγρότες θα πρέπει και κάθε μήνα να αποδίδουν φόρο μισθωτών υπηρεσιών, ασφαλιστική εισφορά για τους εργάτες κλπ.

Δημιουργούνται, λοιπόν, άπειρες θέσεις για φοροτεχνικούς και τεράστιο κόστος, τόσο σε €, όσο και σε χρόνο για τους αγρότες.

Είναι πολύ εύκολο για τους κατοίκους της πόλης να πουν: επιτέλους! Αυτά τραβάμε και στα δικά μας μικρά μαγαζιά...

Όμως, όποιος γνωρίζει την πραγματικότητα στην επαρχία, μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι τα μέτρα αυτά θα ωθήσουν τους περισσότερους αγρότες αρχικώς στην παρανομία και τελικώς στην εξαθλίωση.

Αυτή η κυβέρνηση, μαζί με όλα τα άλλα θα χρεωθεί την απόλυτη καταστροφή του αγροτικού τομέα! 


ΠΗΓΗ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger