Μετά από μια ολονύκτια αναζήτηση των οικείων του, και αφού απουσίαζε απ΄το σπίτι του σχεδόν 2 ημέρες, βρέθηκε τελικά ο άτυχος άνδρας νεκρός στο λιμάνι της Παραλίας Κατερίνης. 

Νεκρός εντοπίστηκε στο λιμάνι της Παραλίας Κατερίνης ο 78χρονος, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από την 1η Φεβρουαρίου από τον γιό του, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχερηματικά στην περιοχή.


Το πτώμα του 78 χρονου επιχειρηματία ανασύρθηκε από άντρες του λιμενικού σώματος , έπειτα από τον εντοπισμό του αυτοκινήτου του, που ήταν παρκαρισμένο κοντά στην προβλήτα.

Ο 78χρονος, αφού αναγνωρίστηκε από τους οικείους του,  η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λ/Τ Σκάλας Κατερίνης.

πηγή




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger