ΣΧΟΛΙΟ ΙΩΚΗ: Κατ' εκτίμηση υπάρχουν αυξημένες να αποχωρήσει το ΔΝΤ από το Ελληνικό Πρόγραμμα με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης υψηλές πιθανότητες δείχνουν ότι στην Ελλάδα πάμε για εκλογές ή δημοψήφισμα, ίσως και τα δυο, εντός του 2017, ενδεχομένως στο κρίσιμο διάστημα από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ, διότι ο κίνδυνος της ΕΙΣΒΟΛΗΣ .... παραμονεύει....

Η σωστή ερμηνεία της παρακάτω είδησης σε σχέση με τα όσα έχουν προκύψει προκαλούν πολλά ερωτηματικά για το αβέβαιο μέλλον της χώρας μας:  


Απαισιοδοξία επικρατεί στο Βερολίνο, σύμφωνα με το crashonline.gr   και με  πηγή που είναι πολύ κοντά στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, καθώς εκτιμούν ότι πολύ δύσκολα θα κλείσει η αξιολόγηση μέχρι την 20η Φεβρουαρίου και ότι επίσης πολύ δύσκολα θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα στο Eurogroup.

Μόνη μας ελπίδα, λέει, αυτή τη στιγμή και στόχος μας, είναι να γυρίσουν οι θεσμοί στην Αθήνα. Γι’ αυτό προϋπόθεση είναι να υπάρξουν σημαντικά βήματα προόδου σε μεταρρυθμίσεις με τις οποίες έχει ήδη συμφωνήσει η Ελλάδα.

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος της Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αποκάλεσε «εμπρηστή» της Ευρωζώνης τον κ. Σόιμπλε, η Άνγκελα Μέρκελ και ο “Ελληνας Πρωθυπουργός έχουν συχνές τηλεφωνικές συνομιλίες και συζητούν για όλα τα θέματα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger