Την ώρα που οι στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ τρέχουν άπαντες οι Ανώτατοι Αξιωματικοί ψάχνουν να τιμωρήσουν τον αστυνομικό που απώθησε το νεαρό που σπρώχνει τον Αστυνομικό που εκτελεί την υπηρεσία που έχει διαταχθεί …Η εικόνα είναι απο video που παρουσίασε το Κεντρικό Δελτίο του «ΑΝΤ ΝΕWS»

Ένας άλλος προφανώς Τζιχαντιστής πως αλλιώς να δικαιολογήσουμε την κίνηση που κάνει στον απέναντι του Αστυνομικό απειλεί να του κόψει το λαιμό … 

Που... στη χώρα που τον φιλοξενεί τον ταίζει τον ποτίζει και τον κοιμίζει με ασφάλεια !

Να επισημάνουμε οτι οι κύριοι αυτοί όχι στην Συρία ,όχι στο Ιράκ ούτε στο Πακιστάν αλλά στο Ελληνικό αφού απαγόρευσαν σε Έλληνα Υπουργό να εισέλθει σε Ελληνικό Έδαφος απειλούν με σφαγή τους Έλληνες Αστυνομικούς !

Φανταστείτε τι θα κάνουν στους Άμαχους μόλις τους δοθεί κάποια ευκαιρία ..Εισαγγελέας θα επέμβει εδώ ; Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ θα προστατεύσει τους Άνδρες τους ;

Να μην ξεχνάμε οτι και οι αστυνομικοί είναι παιδιά της Ελλάδος δικά μας παιδιά !

Πηγή: veteranos.gr, stoxos.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger