Υπάρχουν όρια στην ανωμαλία; Στην περίπτωση της 19χρονης Αμερικανίδας Τζασμίν Νικόλ Πακίγα ξεπεράστηκε κάθε όριο. 

Η νεαρή μητέρα από το Muskegon Township του Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών έκανε στοματικό σεξ στον μόλις 3 μηνών γιο της και κατέγραψε την ερωτική της πράξη σε βίντεο, προκειμένου να γυρίσει ταινία πορνό!

Η ανάρτηση του βίντεο σε ερωτικό site εντοπίστηκε από τις αρχές, με αποτέλεσμα να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας και να εντοπιστεί η 19χρονη γυναίκα, η οποία και συνελήφθη. Το δικαστήριο αφαίρεσε δίχως καθυστέρηση την επιμέλεια του βρέφους από τη μητέρα του, η οποία κατηγορείται για δύο κακουργηματικά αδικήματα, τα οποία είναι πιθανόν να της επιφέρουν την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. 

Ο δικαστής διέταξε την κράτησή της, ορίζοντας ως εγγύηση το ποσό των 200.000 δολαρίων.

Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια, ακόμη και για τα αμερικανικά δεδομένα, έλαβε χώρα στο σπίτι της γυναίκας. Το δικαστήριο έδωσε εντολή να αναζητηθεί ο πατέρας του παιδιού και να του αποδοθούν, αν υπάρχουν, ευθύνες για εγκατάλειψη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 19χρονη είναι πιθανό να τιμωρηθεί με 20 χρόνια κάθειρξη για το ένα αδίκημα και 30 για το δεύτερο, καθώς αυτές οι ποινές προβλέπονται για σεξουαλικά αδικήματα εναντίον ανήλικων, πόσω μάλλον για ένα βρέφος 3 μηνών και δη από την ίδια τη μητέρα του.

ΠΗΓΉ : usay, stoxos.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger