Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche 911 997 turbo cabrio, που σκόρπισε το θάνατο...

Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το greeknewsondemand.comμέσα στη μοιραία Porsche βρίσκονταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo (το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον ίδιοκτήτη των Jumbo) και ένα ακόμη άτομο. Από τη σφοδρή σύγκρουση το θάνατο βρήκαν οι δύο επιβαίνοντες της Porsche και οι δύο επιβάτες του σταθμεμεύνου Honda (μια 33χρονη μητέρα, με το τρίχρονο παιδάκι της).


Η μαύρη Porsche 911 997 turbo cabrio (με το κίτρινο σαλόνι) που προκάλεσε την τραγωδία είχε τη δυνατότητα να αναπτύξει ταχύτητες άνω των 300 χλμ./ώρα. 

Το ζητούμενο είναι σε ποιο δρόμο μπορείς να τρέξεις τόσο πολύ; 

Το αυτοκίνητο δείχνει να φεύγει με τουλάχιστον 250 χλμ./ώρα και να συγκρούεται. 

Το αυτοκίνητο πάει αφρενάριστο και συγκρούεται, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:



Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν μέσα στο πάρκινγκ στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger