Χτυπούν Τώρα την Ελλάδα με HAARP για να  προκαλέσουν  Μεγάλο Σεισμό ...




Το σύστημα Haarp, το οποίο προκαλεί σεισμούς ,  στοχοποίει  ευρύτερης περιοχής τηςΕλλάδας    να προκαλέσουν «τεχνητό   σεισμό» με σκοπό  να «καμφθεί» το ηθικό των Ελλήνων  με σεισμούς σε όλοι την χώρα .


Η πρόκληση ενός τεχνητού σεισμού θα προκαλούσε ανυπολόγιστες καταστροφές»

Σε μια  παρατεταμένη περίοδο αστάθειας  ένας Μεγάλος σεισμός θα είχε ολέθριες συνέπειες. 

Σύμφωνα με την είδηση εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι ήδη υπάρχει έντονη σεισμική  κινητικότητα στο υπέδαφος της περιοχής και ένα πιθανός σεισμός της τάξεως των 7-8 Ρίχτερ  θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική καταστροφή  προκαλώντας εκατομμύρια θύματα .
Επίσης ένας σεισμός της τάξεως 7-8 Ρίχτερ θα είχε άμεση επίδραση στην Ελλάδα , μια άκρως σεισμογενή χώρα.

Ιδιαίτερα στην Ελλάδα τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας λόγο του HAARP  διαπερνούν  το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα προκαλώντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά  στον πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος προκαλώντας  ένα  τεχνητό σεισμό και ιδιαίτερα στην Ελλάδα να μας ισοπεδώσουν σαν σεισμογενή χώρα. 


πηγη 
http://www.iokh.gr
.









ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger