Το μουσικό συγκρότημα “DNCE” του Τζo Τζόνας μόλις κυκλοφόρησε ένα καινούριο βίντεο – κλιπ για το τραγούδι “Toothbrush”, στο οποίο συμμετέχει το εντυπωσιακό plus-size μοντέλο Ασλεϊ Γκράχαμ στο ρόλο της κοπέλας του Τζό.

Η πλοκή του βίντεο είναι πολύ απλή. Ο Τζόι και η Ασλεϊ ζουν το όνειρο ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά απολαμβάνοντας την σιγμή. Μερικές σκηνές είναι χαριτωμένες και άλλες πολύ αισθησιακές. 

Πέρα από αυτά όμως το βίντεο αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι είναι μία από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε ένα plus-size μοντέλο στο ρόλο της κοπέλας του πρωταγωνιστή.

Δυστυχώς μας φαίνεται “επαναστατικό” ενώ δεν θα έπρεπε. Και αυτό άρεσε στους φανς!

 Πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν με το βίντεο και εκτίμησαν την κίνηση αυτή δείχνοντας την αγάπη τους και μοιράζοντας την ευγνωμοσύνη τους αλλά και την ιστορία τους στα social media. 

Δείτε το πολυσυζητημένο βίντεο.

πηγη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger