Έντονες είναι οι αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση γυναίκας πολιτικού από το Μεξικό, η οποία «διδάσκει» νέους πως να βάζουν προφυλακτικό με το στόμα! 


Η 52χρονη Ντιόν Ανγκουιάνο δηλώνει πως στόχος της ήταν να παροτρύνει τους νέους να κάνουν ασφαλές σεξ, όμως το βίντεο που τη δείχνει... εν δράση με το πλαστικό πέος έχει γίνει viral. 

«Καλώ τους νέους να γιορτάσουν την αγάπη με ευθύνη και να αποφύγουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Μάθετε πώς να προστατεύσετε τους εαυτούς σας» ήταν το μήνυμά της, με το νεανικό κοινό να την αποθεώνει. 

Σύντομα, όμως... ξέσπασαν έντονες αντιδράσεις, καθώς δέχεται πολύ σκληρή κριτική για την, τουλάχιστον αμφιλεγόμενη, απόφασή της.

stoxos.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger