Μπορεί ακόμη και σήμερα ο αυνανισμός να αποτελεί θέμα ταμπού καθώς πολλοί άνδρες και γυναίκες εξακολουθούν να αυτό ικανοποιούνται αν και διστάζουν να το ομολογήσουν Η ραγδαία εξάπλωση του ίντερνετ, αλλά και των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσαν αύξηση των ατόμων που αυτό ικανοποιούνται

Μάθετε τι έδειξαν πέντε νέες επιστημονικές έρευνες για τον αυνανισμό που σίγουρα θα σας εκπλήξουν.

Εγκυμονεί... κινδύνους: Ο αυνανισμός δεν αποτελεί την καλύτερη επιλογή το να κάνει κάποιος σεξ αφού το σπορ αυτό αναφέρει έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, αν διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς των γεννητικών οργάνων

Παίζει ρόλο η συχνότητα: Άλλη επιστημονική έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση sex roles απέδειξε ότι η συχνότητα του αυνανισμού, παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός άνδρα καθώς αυτή η τακτική μπορεί να επηρεάσει την σχέση του με τη σύντροφο του αλλά και την εργασία του.


Ναι μεν αλλά: Μπορεί το σεξ να είναι το φάρμακο δια πάσα νόσο αλλά ο αυνανισμός δεν έχει τα ίδια σημαντικά οφέλη στην υγεία. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να το εξηγήσουν οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα οι οποίοι αναφέρουν, ότι έχει να κάνει με τις ορμόνες και τις φερεμόνες που παράγονται κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων.


Καλύτερο σεξ: Οι απανταχού σεξολόγοι αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι μέσω του αυνανισμού τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μαθαίνουν καλύτερα το σώμα τους και έτσι ξέρουν τι είναι αυτό που τους ευχαριστεί και δεν διστάζουν να το ζητήσουν από το έτερο ήμισυ.

Διώχνει το στρες: Έρευνες που δημοσιευθήκαν στην επιθεώρηση Journal of Personality and Social Psychology έδειξε ότιοι περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν σε αυτή την πρακτική καθώς έτσι ανακουφίζονται από το στρες της δουλειάς και τα προβλήματα.


Σε ποια χώρα ο αυνανισμός επιφέρει αποκεφαλισμό; Απίστευτοι νόμοι περι σεξ παγκοσμίως


Το κείμενο αυτό είναι για γέλια αλλά και για προβληματισμό Το κείμενο αυτό είναι για γέλια αλλά και για προβληματισμό. 

Για γέλια, γιατί μόλις διαβάσετε τους απίστευτους σεξουαλικούς νόμους που υπάρχουν στον κόσμο δεν θα μπορείτε να κρατάτε την κοιλιά σας, αλλά και για προβληματισμό γιατί σίγουρα θα αναρωτηθείτε εάν είναι δυνατόν να έχουν θεσπιστεί τέτοιοι νόμοι και μάλιστα να ισχύουν το 2013.

 Για παράδειγμα διαβάστε σε ποια χώρα ο αυνανισμός τιμωρείται με αποκεφαλισμό, ή σε ποια είναι παράνομο το σεξ με... ζωντανό ψάρι. 

- Ο πρώτος νόμος από όλα αυτά τα απίστευτα που θα διαβάσετε συναντάται σε χώρες της μέσης Ανατολής και είναι: μετά από μία σεξουαλική επαφή με αρνί είναι...θανάσιμο αμάρτημα να φας την σάρκα του. 

- Ένας άλλος παρόμοιος νόμος στην ευρύτερη περιοχή, επιτρέπει σε άντρες να κάνουν σεξ με ζώα με τη βασική προϋπόθεση εκείνα να είναι θηλυκά. Στην περίπτωση που κάποιος πάει με αρσενικό ζώο, η ποινή είναι θάνατος. 

- Συνεχίζουμε την περιπλάνηση μας στον κόσμο και πάμε στις ΗΠΑ. Εκεί σε όλες τις πολιτείες απαγορεύεται η σεξουαλική επαφή με είδος που είναι υπό εξαφάνιση. Εξαιρούνται τα... έντομα. 

- Στην πολιτεία της Ουάσιγκτον η παρθενία θυμίζει Βαλκανικές χώρες και υπάρχει νόμος που απαγορεύει την ερωτική επαφή με παρθένα γυναίκα, ακόμη και εάν μιλάμε για την πρώτη νύχτα του γάμου του ζευγαριού. 

- Παραμένουμε στις ΗΠΑ και στη Γιούτα. Νόμος απαγορεύει στην οποιαδήποτε γυναίκα να κάνει σεξ μέσα σε... ασθενοφόρο. Αν είναι τόσο άτυχη και την καταλάβουν τότε κατηγορείται για παράπτωμα και το όνομα της πρέπει να δημοσιευτεί στις τοπικές εφημερίδες. Προσοχή ο νόμος αυτός έχει ένα εδάφιο που εξαιρεί τους άνδρες.

 Δηλαδή για τους άνδρες που κάνουν σεξ μέσα σε ασθενοφόρο, και τους ανακαλύψουν ούτε το όνομα τους θα αποκαλυφθεί στις τοπικές εφημερίδες, ούτε και θα έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα. 

- Στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ στην πόλη Ρόουμποχ, είναι παράνομο το σεξ με τα φώτα αναμμένα. Δηλαδή όταν ένα ζευγάρι κάνει έρωτα πρέπει να μην χαλάει ρεύμα. 

- Υπάρχουν πολλές από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, όπου είναι επιλήψιμο νομικά να φαίνεται ο σεξουαλικός ερεθισμός του άνδρα μέσα από το παντελόνι του, το σορτς του, την φόρμα του. Δηλαδή απαγορεύεται κάποιος άνδρας να ερεθιστεί δημοσίως και αυτό να φανεί μέσα από το παντελόνι του. Τα Τζιν με το σκληρό ύφασμα είναι μια καλή λύση 

- Ο επόμενος σεξουαλικός νόμος των ΗΠΑ είναι αρκετά γκουρμέ. Στη Μινεσότα οι άντρες απαγορεύεται να κάνουν έρωτα αν το στόμα τους μυρίζει κρεμμύδι, σκόρδο ή... σαρδέλα. Αν η γυναίκα το επιθυμεί τότε επιβάλλεται να πλύνουν τα δόντια τους. Επίσης είναι παράνομο να έχουν επαφή με... ζωντανό ψάρι. 


- Πάλι στις ΗΠΑ, στο Νουκάστλ του Γουαιόμινγκ απαγορεύεται τα ζευγάρια να κάνουν σεξ μέσα σε ψυγείο για κρέατα. Πως μπορεί να συμβεί αυτό με τέτοιες θερμοκρασίες μη μας ρωτήσετε. 

- Στα ξενοδοχεία στους καταρράκτες του Σιουξ στη νότια Ντακότα, κάθε δωμάτιο επιβάλλεται να έχει δύο μονά κρεβάτια και όχι ένα διπλό. Στην περίπτωση που πρόκειται για διαμονή μίας βραδιάς η απόσταση μεταξύ των κρεβατιών πρέπει να είναι μισό μέτρο τουλάχιστον. Επίσης είναι παράνομο το ζευγάρι να κάνει σεξ στο πάτωμα, ανάμεσα στα κρεβάτια. Εκεί μάλλον κυκλοφορούν με τις μεζούρες. 

- Αρκετά νοτιότερα, στη Βολιβία υπάρχει νόμος που επιτρέπει σε έναν άνδρα να κάνει ταυτόχρονα σεξ με μία γυναίκα και την κόρη της. 

- Παραμένουμε στη Λατινική Αμερική και πάμε στην Κολομβία, όπου μία γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ μόνο με τον σύζυγο της. Μάλιστα την πρώτη φορά που θα συμβεί πρέπει να είναι παρούσα και η μητέρα της για να είναι μάρτυρας της πράξης. Σεξ υπό το σκληρό βλέμμα της πεθεράς... 

- Η ποινή για αυνανισμό στην Ινδονησία είναι... αποκεφαλισμός. Αν σε πιάσουν δηλαδή, το έχασες το κεφάλι σου. 

- Στο Χονγκ Κονγκ είναι νόμιμο η απατημένη σύζυγος να πάρει το νόμο στα χέρια της και να σκοτώσει τον άντρα της. Υπάρχει όμως μια προϋπόθεση. Να το κάνει με γυμνά χέρια. Αυτό ισχύει μόνο για τον ερωτύλο σύζυγο. Την ερωμένη του άνδρα της, ο νόμος της δίνει τη δυνατότητα να την δολοφονήσει φορώντας γάντια. 


- Στο Μπαχρέιν ένας άντρας γυναικολόγος μπορεί μεν να εξετάσει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας, αλλά απαγορεύεται να τα κοιτάξει απ' ευθείας. Μπορεί να τα δει μόνο χρησιμοποιώντας καθρέπτη.


ΠΗΓΗ   http://www.newsnowgr.com/

ΠΗΓΗ  http://www.cityportal.gr/
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger