Στην εικόνα παρατηρούμε στα Ίμια να υπάρχει μια τσιμεντένια κολόνα γύρω στο 1.5μ ύψος στο πάνω μέρος της Ανατολικής Ίμια, πρόκειται για το δείκτη της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού...

Αυτό επιβεβαιώνεται και από την εικόνα και από βίντεο, που υπάρχει παρακάτω, όπου κάτοικοι των παρακείμενων νησιών με μπροστάρη τον λιονταρόψυχο Παπα - Μανώλη της Ψερίμου, ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο πάνω στα Ίμια!

Ακόμη υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο εξοχή και επίπεδο που ανεβαίνει η βραχονησίδα, δείτε πως  επιβεβαιώνεται από τις παραπάνω εικόνες.

Στο παρακάτω βίντεο, στην Εκπομπή LIve U, με την Πόπη Τσαπανίδου 22.02.2017, οι δημοσιογράφοι σε μια προσπάθεια να βγάλουν το τουρκικό βίντεο μονταρισμένο, μιλάνε για κάποιο πυργίσκο ή παρατηρητήριο που δεν υπάρχει.

Δείτε παρακάτω: 



Ας δούμε σε παρακάτω βίντεο τον στύλο στα Ίμια που υπάρχει...


Όσο κι αν προσπαθήσουν να κρύψουν τα ελληνικά ΜΜΕ την τουρκική εισβολή και πως οι Τούρκοι δεν πάτησαν ξανά τα Ίμια, τώρα πια δεν είναι  εύκολο να κρύψουν την ξεκάθαρη αλήθεια.



Από το αρχείο του Αργύρη Ντινόπουλου, Ιανουάριος 1996, δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλαβαίνετε σε ποιο σημείο το 1996 κατέβασαν οι Τούρκοι την Ελληνική σημαία :



Ξεκάθαρα φαίνεται στην εικόνα παρακάτω ότι πάτησαν τουλάχιστον 3 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ...

- -


iokh.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger