Πώς πιάστηκαν στα πράσα οι δύο πρώην παρουσιαστές στη Λάρισα; Ήταν όλοι τους εκεί.


 Γνωστός μελαχρινός μοντέλος και πρώην συνεργάτης παρουσιάστριας καθημερινής εκπομπής O οποίος μάλιστα θέλει να μας πείσει ότι διατηρεί δεσμό με άλλο μοντέλο, μαζί με τον φίλο του πρώην παρουσιαστή επίσης και μοντέλο προσφάτως χωρισμένο από γάμο.

Οι δυο τους κάνουν εξτραδάκια -τάχα μου δήθεν παρτάκια στην τιμημένη ελληνική περιφέρεια. Βλέπετε ο τρίτος της παρέας που δεν έχει καμία σχέση με τους τύπους αυτούς, λείπει σε μέρη τροπικά.

Τα αγόρια αφού εξασφάλισαν το μεροκαματάκι τους, φρόντισαν να περάσουν καλά και μετά το πάρτι. 

Έτσι φόρτωσαν δύο αλλοδαπές κοπέλες, με το γνωστό στυλάκι, φρύδι Nike και περίγραμμα μέχρι τα ρουθούνια και σύμφωνα με τις πληροφορίες πέρασαν πολύ καλά σε ξενοδοχείο της Λάρισας.


Μάλιστα η μία κοπέλα ήταν τόσο φωνακλού που ξεσήκωσε τον όροφο με τα μουγκρητά της…Ε ρε γλέντια στον κάμπο… Ε ρε γλέντια…

πηγη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger