του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Η CIA σκότωσε τον μόνιμο αντιπρόσωπο της Ρωσίας στον ΟΗΕ Vitaly Churkin σύμφωνα με γιατρούς που έκαναν αυτοψία στο πτώμα. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι αναλύσεις ειδικών για τον περίεργο θάνατο του Πρέσβη. Υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Vitaly Churkin, είχε στρατολογήσει ένα πολύ γνωστό Αμερικανό πολιτικό και έπρεπε να πληρώσει…

Μια πρώτη έκθεση της αυτοψίας που έγινε από ιατρικούς ειδικούς αποκάλυψε ότι ο Ρώσος πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη ο Vitaly Churkin είχε δηλητήριο στα νεφρά του.Το έγγραφο που είδε με τα μάτια του ρεπόρτερ του liveMonitor αναφέρει:

H ιατροδικαστική εξέταση καθόρισε το χρόνο του θανάτου του ως τη Δευτέρα το πρωί περίπου 10 ώρες μετά τη χώνευση του ύποπτου γεύματος.Τα μικροσκοπικά ευρήματα ήταν τα εξής:

Mέτρια νέκρωση του κεντρικού ηπατικού λοβού χωρίς στοιχεία φλεγμονής,διακριτή χολική στάση,σημαντική συμφόρηση των πνευμονικών αγγείων,σημαντική νέκρωση του βλενογόνου και του υποβλενογόνου χιτώνα του παχέως εντέρου και με τη χλωρίδα του εντέρου χωρίς παρέμβαση βακτηριακών αλλοιώσεων στον υποβλενογόνο που εναλλάσεται με καλύτερα διατηρημένες ζώνες..Σημαντική επινεφριδική ανεπάρκεια,επίσης ανακαλύφθηκε.

Σύμφωνα με το ABS-CBN, μια μεταθανάτια εξέταση του σώματος Τσούρκιν έδειξε την παρουσία του δηλητηρίου στα νεφρά του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ο διπλωμάτης είχε δειπνήσει αργά γύρω στα μεσάνυχτα, λίγες ώρες πριν το θάνατό του. Οι δράστες θα μπορούσαν να έχουν προσθέσει μια άγνωστη ουσία στο φαγητό του.

Εν τω μεταξύ τον γύρο του κόσμου κάνουν οι αποκαλύψεις του Valeriy Piakin, πολιτικού αναλυτή, καθώς σε διαδικτυακή, έδωσε με στοιχεία για το τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τις απώλειες ρώσων διπλωματών και στρατιωτικών.

Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών, πολλοί αξιωματούχοι έχουν χαθεί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ξεκινώντας με τον Arsen Pavlov (Motorola), διοικητή στην περιοχή του Donbass, εν συνεχεία είχα την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, έπειτα του πρέσβη στην Ινδία, μετά τον θάνατο του Mikhail Tolstyh (Givi), ενός άλλου υψηλόβαθμου διοικητή στην Donbass και τώρα είχαμε την απώλεια του Vitaly Churkin.

Όπως εξηγεί, όλα αυτά τα άτομα έπεσαν θύματα από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αλλά για ποιό λόγο;

Όλα αυτά τα άτομα τα συνδέει η λεγόμενη Συμφωνία του Μινσκ, όπου είχαν δώσει ο καθένας από την δική του θέση αγώνα για να εφαρμοστεί. Η συμφωνία του Μινσκ (όπου στην ουσία δίνει την αυτοδιάθεση στους κατοίκους της Ανατολικής Ουκρανίας) είναι ένα ζήτημα που ενοχλεί και βάζει εμπόδια στα σχέδια των ελίτ.

Αν όλα αυτά που λέει ο Piakin είναι σωστά, τότε εκείνοι που υπερασπίζονται και θέλουν να έχει ισχύ η Συμφωνία του Μινσκ – είτε στο πεδίο της μάχης, είτε μέσω των μυστικών υπηρεσίων ή μέσω της διπλωματίας – έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν για την ασφάλειά τους.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:


πηγη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger