Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τις φωτογραφίες των δύο Πακιστανών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της άγριας δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου στο Γέρακα.
Στην ταυτοποίηση δύο Πακιστανών για τη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου, είχε φτάσει η Αστυνομία πριν από λίγες ημέρες. 
Σήμερα Παρασκευή (17/03), δημοσίευσε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των δύο ανδρών, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία εκ προθέσεως και ληστεία κατά συναυτουργία.


1. (επιθ.) ALI (ον.) NESHAN του MUHAMMAD MAJEED , γεννηθέντα την 13-4-1989 στο Πακιστάν.



2. (επιθ.) RAFIQUE ή NASER (ον.) AZEEM του MUHAMMAD RAFIQUE, γεννηθέντα το 1984 στο Πακιστάν.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο 28χρονος και ο 33χρονος εργάζονταν σε αγροκτήματα στην Κρήτη και μετά το έγκλημα φέρονται ότι πήραν από το σπίτι του θύματος ιερατικά είδη, έναν φορητό υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνό του, ενώ δεν έχει γνωστόν εάν πήραν χρήματα.
Πάντα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ίδια ημέρα οι δύο φερόμενοι ως δράστες διέφυγαν, αεροπορικώς, στο Πακιστάν.
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσαν σε βάρος άλλων θυμάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476227 και 210-6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger