Σε «πεδίο βολής» μετέτρεψαν τα Εξάρχεια ομάδες αγνώστων, που έκαναν διαδοχικές επιθέσεις, με βόμβες μολότοφ, πέτρες, ξύλα και φωτοβολίδες.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κλείσει η Πατησίων, από τις 11 το βράδυ της Παρασκευής έως τις 2:30 τα ξημερώματα και στα δύο ρεύματα. Η αστυνομία έκανε τμηματικά πέντε προσαγωγές και δύο συλλήψεις.

Ολα ξεκίνησαν στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, με επίθεση των αγνώστων στην οδό Τοσίτσα. Δύο ώρες αργότερα «χτύπησαν» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Εκεί επανήλθαν στις 23:45, κάνοντας επιθέσεις από τις οδούς Ναυαρίνου και Διδότου.

Νέο «χτύπημα» έγινε στις 00:30 στην οδό Τοσίτσα, ενώ επιτέθηκαν ξανά στην οδό Χαριλάου Τρικούπη μεταξύ 02:00-03:00 και στην οδό Τοσίτσα για μία ακόμη φορά στις 04:40.



Πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger