Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Ο αποκρυφισμός είναι η Ιερή επιστήμη, όπου ο αποκρυφιστής γίνεται ο αγωγός για να εκδηλωθούν Υπερβατικές Δυνάμεις στο κόσμο της ύλης και της μορφής.

Ο πραγματικός αποκρυφιστής είναι μαχητής σε πνευματικές μάχες, που αφορούν την ασφάλεια και το μέλλον της ανθρωπότητας. Γιατί είναι γνωστό σήμερα τι μπορούν να κάνουν όσοι χρησιμοποιούν Σκοτεινές Δυνάμεις εναντίον αθώων θυμάτων.Σ'ένα τέτοιο αρχαίο δράμα απεικονίζονται ένα σωρό τσαρλατάνοι πολύ κακής ποιότητας. Η εξαπάτηση και η αθλιότητα στο χώρο αυτό έχει ανυψωθεί σε αφηρημένη επιστήμη.

Μονάχα οι μαχητές που επιλέγουν το δρόμο της Αλήθειας και της συνειδητότητας θα βρεθούν πέρα από την χώρα των φαντασμάτων στο αστρικό. Από εκεί και πέρα όλα εξαρτώνται από την ψύχη του μαχητή. Για να γίνει το λεπτεπίλεπτο απλό και να ανατείλει στη συνείδηση είναι αναγκαία κλειδιά η πιστή και η Αγάπη, που πρέπει να τοποθετηθούν για να συνθέσουν τα δυο άκρα του κυκλώματος.

Τα δυο αυτά αγώγιμα άκρα οδηγούν στο σπειροειδές τούνελ, που είναι η είσοδος στη "χώρα του ΕΝΟΣ"! Στο νεφελώδες πνευματικό Ουρανό της "χώρας του ΕΝΟΣ", που απλώνεται σε αποχρώσεις του Κόκκινου Χρώματος. Αυτός θέτει το Αρχέγονο ερώτημα, που είναι ανάλογο με το πρόσωπο της Θεϊκής Ενέργειας, όπου ομοιάζει η ψύχη του μαχητή. Η απάντηση είναι η ανάμνηση αυτής της ψυχικής ένωσης. Η σωστή απάντηση αποκαλύπτει στην Πύλη των Μυστηρίων το Δημιουργό, που ενυπάρχει εντός μας!!
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger