Η Ελληνική Δημοκρατία είναι Ιδιωτική Εταιρεία, που παριστάνει το κράτος. Από το 2007 η ιδιωτική εταιρεία έχει έδρα το Βερολίνο, με όνομα "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και ως αντιπρόσωπος του Έθνους των Ελλήνων μπορεί να δώσει την διαχείριση κάθε περιουσίας του Έθνους σε τρίτους.

Μετά το 2007, ο οργανισμός διαχείρισης χρέους, με απόφαση της Βουλής έδινε χρήματα στις τράπεζες με εγγυήσεις του κράτους. Μετά από τρία χρόνια που έπρεπε οι τράπεζες να πληρώσουν. 

Οι τράπεζες δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν. Έτσι το ελληνικό δημόσιο ως εγγυητής έπρεπε να πληρώσει και επιπλέον επιβαρύνθηκε με τα επιτόκια των δάνειων. Βέβαια ο δανεισμός αυτός συνεχίζετε ακόμη! 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το χρέος, αλλά και με άλλους τεχνοκρατικούς τρόπους φθάσαμε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή καλύτερα στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ! 

Αποτέλεσμα στο μηχανισμό δανεισμού (τρόικα), παραχωρήθηκαν 
όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Έθνους και με παραίτηση της ασυλίας της Εθνικής περιουσίας.

Στην ιδιωτική εταιρεία "Ελληνική Δημοκρατία", ο ελληνικός λαός δεν είναι μέλη, αλλά υποτελείς βουλευτές τις ελληνικής βουλής.

Μέσα από τις εκλογές διαμέσου των δήμων ψηφίζουμε την εκλογή του διοικητικού συμβουλίου, όπου μέσα από την βουλή της ιδιωτικής εταιρείας, παίρνει αποφάσεις για τον ελληνικό λαό.

Η ελληνική βουλή το 2010, εξουσιοδότησε με πράξη νομοθετικού περιεχομένου τον Παπακωσταντίνου, ώστε να κάνει "εν λευκώ" οποιαδήποτε σύμβαση δανεισμού. Έτσι ο Γ. Παπακωσταντίνου έκανε κοινοπραξία με την Κεντρική Ευρωπαϊκή τράπεζα, τη κεντρική επιτροπή και το ΔΝΤ. 

Δίνοντας τους την "ΝΟΜΗ", δηλαδή την διαχείριση σε κάθε περιουσιακό στοιχείο του Έθνους των "Ελλήνων". 

Ώστε να κάνουν ομόλογα τα εθνικά περιουσιακά στοιχεία, για να τα πουλούν και να μας δανείζουν. 

Παρέδωσαν ολόκληρη την εθνική περιουσία και παραιτήθηκαν από την ασυλία της εθνικής περιουσίας. 

Με λίγα λόγια βάζοντας εγγύηση την εθνική περιουσία, εκδίδουν ομόλογα, που τα πουλούν στο χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου σε δικές τους εταιρείες. 

Σημειωτέον ότι αφενός μεν αυτοί κερδίζουν πολλαπλάσια κέρδη, αφετέρου λόγω της παραίτησης μας από την εθνική ασυλία, όσοι έχουν αγοράσει τέτοια ομόλογα μπορούν να κατασχέσουν εθνικά περιουσιακά στοιχεία.

Ως εκ τούτου, εκμεταλεύονται την εθνική περιουσία για να κερδίζουν και να μας δανείζουν.  
 

Εκτεταμένες πληροφορίες για όλα αυτά που προαναφέρθηκαν θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger