Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Την άγνωστη ενέργεια που περιβάλλει τον πλανήτη η ανθρώπινη φυσιολογία του ανθρώπινου εγκεφάλου την μετατρέπει σε εικόνες. Βέβαια αν είχαμε διαφορετική φυσιολογία θα είχε ως αποτέλεσμα να λαμβάνουμε διαφορετικές εικόνες. Αυτό, λοιπόν, που συμβαίνει μεταξύ εγκεφάλου και εικόνας ας το ορίσουμε ως matrix.

Κάθε ιδέα αντιστοιχεί σε μια εικόνα που προκαλεί συναισθήματα, κραδασμό και εξάρτηση, ανάλογα την ισχύ της επιθυμίας δημιουργεί σκεπτομορφές.


Η ομορφιά, η ασχήμια και φόβος υποσυνείδητα είναι αποθηκευμένα σαν εικόνες και σύμβολα.

Στον υλιστικό τρόπο ζωής που είναι οργανωμένο το κοινο-πολιτικό σύστημα, συχνά είναι αποδεχτό το αίσθημα της κοινωνικής καταξίωσης και, ακολουθεί την εικόνα της επιτυχίας και της ευτυχίας.

Στην ουσία δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ενός πρότυπου - εικόνας , που διασφαλίζει την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών και ανατροφοδότηση του ψυχικού εγώ.

Με άλλα λόγια το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων είναι εξαρτημένο στην ψευδαίσθηση μιας εικόνας. Πάνω σε μια τέτοια βάση κινείται η προπαγάνδα του συστήματος. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό σε μια απλή μορφή επιτυγχάνεται με την κατ' επανάληψη υποβολής εικόνας σε μη συνειδητά άτομα. Έτσι δια μέσου της συναισθηματικής εξάρτησης καθορίζεται αποτελεσματικά η συμπεριφορά των άλλων.

Ένας άλλος πιο σύνθετος τρόπος εκμαυλισμού είναι η εμφύτευση μιας ιδέας στο νου, όπου η ιδέα αυτή αντιστοιχεί σε μια εικόνα με ψυχοδυναμικά αποτελέσματα και κατευθυνόμενες συμπεριφορές. Αυτός είναι ένας ακόμη μοχλός ελέγχου του συστήματος και, φυσικά με τον όρο σύστημα εννοούμε το MATRIX.

Ουσιαστικά, το matrix είναι ένα σύστημα βαθμωτών υπο-πεδίων, που αποτελείται από εικόνες και τροφοδοτείται από την ανθρώπινη συναισθηματική ενέργεια και σκέψη.

Η σκέψη δημιουργεί εικόνα, αλλά η εικόνα ποσό πραγματική είναι;

Ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα που δεν ξέρουμε τι είναι έξωθεν στον ωκεανό ενέργειας του σύμπαντος;

Γιατί η διαδικασία της εξέλιξης επέτρεψε τη δημιουργία της συνείδησης;

Τι σημαίνει να σκέφτεται ή να αισθάνεται κανείς;

Τι είναι ο νους; Πρόκειται για κάτι που υπάρχει πραγματικά; Και αν υποθέσουμε πως υπάρχει σε ποιο βαθμό εξαρτάται από τις φυσικές δομές, με τις οποίες είναι συνδεδεμένος;

Θα μπορούσε να υπάρξει ανεξάρτητα από τέτοιες δομές; 
Ή πρόκειται απλά και μόνο για τις λειτουργίες μιας κατάλληλης φυσικής δομής;

Και εν πάση περιπτώσει, είναι απαραίτητο οι δομές που σχετίζονται με το νου να είναι βιολογικής φύσης (εγκέφαλοι) ή μήπως μπορεί ο νους να συσχετισθεί εξίσου καλά με ηλεκτρονικό εξοπλισμό;

Υπακούει ο νους στους νόμους της φυσικής και ποιοι είναι αλήθεια οι νόμοι της φυσικής;

Στην κλασική φυσική υπάρχει το «εκεί έξω», όπως και στην κοινή λογική, ένας αντικειμενικός κόσμος.

Ο κόσμος αυτός εξελίσσεται κατά τρόπο ξεκάθαρο και διέπεται από συγκεκριμένες μαθηματικές εξισώσεις.

Αυτό είναι μια πραγματικότητα τόσο για τις θεωρίες του Maxwell και του Αϊνστάιν, όσο και για το αρχικό Νευτώνειο σύστημα.

Δεχόμαστε ότι η φυσική πραγματικότητα υπάρχει ανεξάρτητα από εμάς. Και το πώς ακριβώς είναι ο φυσικός κόσμος δεν επηρεάζεται από τον τρόπο που τον εξετάζουμε.

Τα σώματα και οι εγκέφαλοι μας αποτελούν επίσης τμήμα του κόσμου αυτού.

Ο JOHN SEARLE περιέργως τονίζει ότι:

"...Υπάρχουν δύο ξεχωριστά είδη ουσίας: η «ουσία» που απαρτίζει το πνεύμα και η συνηθισμένη ύλη. Το κατά πόσο και με ποιο τρόπο η κάθε μία από αυτές μπορεί ή δεν μπορεί να επηρεάζει την άλλη είναι ένα άλλο ερώτημα...."

Μήπως ένα μαθηματικό δίκτυο αποτελούμενο από ανώτερες μαθηματικές εξισώσεις εξουσιάζει την εικονική πραγματικότητα του matrix;

Η γενικότερη άποψη ότι ο εγκέφαλος δεν είναι παρά ένας ψηφιακός υπολογιστής, παραπέμπει στη θεωρία πως η «συνείδηση ενός προσώπου» πρέπει πρακτικά να θεωρείται ένα κομμάτι software και η συγκεκριμένη του μορφή, σαν ενός υλικού ανθρώπινου όντος, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εκτέλεση αυτού του software από το hardware του εγκεφάλου και του σώματός του.

Όσο κι αν νοιώθουμε ότι η συνειδητή μας βούληση επηρεάζει τον τρόπο που ενεργούμε, όλες μας οι πράξεις καθορίζονται από μαθηματικές εξισώσεις.

Η συνείδηση αποτελεί καθοριστικό συστατικό στοιχείο του τρόπου που κατανοούμε τη μαθηματική αλήθεια με μυστικό κλειδί τον αριθμό 1001.

Ακριβώς σε αυτή τη χοάνη βρίσκονται εγκλωβισμένες οι ψυχές και οι διάφορες αντανακλάσεις τους τέμνονται με το υλικό πεδίο. 

Το matrix για να ελέγχει τον άνθρωπο τον υποτάσσει με τέτοιο τρόπο που να βρίσκεται εγκλωβισμένος μεταξύ φόβου και επιθυμίας.

Ο φόβος πραγματικά κινεί τα συναισθήματα και δηλητηριάζει το νου. Για παράδειγμα ο συνηθισμένος φόβος του θανάτου είναι τρομακτικός !!!

Ο Πλούταρχος, ο Ιεροφάντης των Δελφών, αναφέρει για το φόβο του θανάτου πως ο άνθρωπος είναι ανόητος που φοβάται το θάνατο, γιατί πεθαίνει κάθε μέρα !!!

Ουσιαστικά η γήινη χοάνη (matrix) είναι σαν ένα σκεύος φθοράς και αναγέννησης !!!!

Η επιθυμία από την άλλη είναι η εξάρτηση της εικόνας, δηλαδή μια ψευδαίσθηση που ο νους της δίνει μορφή. Το αποτέλεσμα της επιθυμίας είναι κάθε φορά η ανατροφοδότηση της συναισθηματικής επιβεβαίωσης, χωρίς να υπάρχει επίγνωση των πράξεων και των επιλογών.

Η εξάρτηση της εικόνας δημιουργεί συναισθήματα, συμπεριφορές και πεποιθήσεις.

Μια σκέψη, μια απλή ιδέα γίνεται εικόνα (σκεπτομορφή) που είναι ικανή να αλλάξει την πορεία του ανθρώπου.

Η εμφύτευση μιας ιδέας στον ανθρώπινο εγκέφαλο και η επιλογή του ατόμου να την υλοποιήσει, μετασχηματίζει την ζωή του.

Κατ' αυτήν την έννοια η προσωπικότητα αρχίζει να δομεί μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. 

Έτσι, διαμέσου του φόβου και της επιθυμίας γίνεται χειρισμός του ατόμου, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται μεταξύ ανοησίας και ψευδαίσθησης...

Ο άνθρωπος πέρα από το φυσικό σώμα και το αιθερικό πανομοιότυπο του. Κατέχει και ένα αστρικό σώμα από αστρικό υλικό. Όταν το σώμα πολωθεί με την ταχύτητα κίνησης του ηλεκτρισμού, όπως συμβαίνει στον ύπνο, μπορεί να ταξιδεύει στον αστρικό κόσμο. Εδώ, είναι ο κόσμος της έλξης ή της απώθησης. Γιατί η βάση του η σφαίρα των συναισθημάτων και των επιθυμιών, περιέχει το σπέρμα που μας διεγείρει ή μας κινητοποιεί.

Το αστρικό σώμα αν είναι αφυπνισμένο βρίσκεται σε πλήρη δράση, ενώ όταν είναι φοβισμένο ή γεμάτο επιθυμίες είναι σε έξαψη.
Πολλές φορές τα συναισθήματα είναι ισχυρότερα από τις λογικές σκέψεις...

Είναι δυνατόν το αστρικό σώμα να χωριστεί από το φυσικό σώμα και να περιπλανιέται εντός του πολλαπλού αστρικού matrix. 

Το πολλαπλό matrix στο αστρικό πεδίο δημιούργησαν αιθερικές οντότητες με σκοπό να μας παίρνουν ενέργεια. 

Μόλις πάρουν την ενέργεια που θέλουν απομακρύνονται.
Αυτά τα "ενεργειακά βαμπίρ" για ένα χρονικό διάστημα μας καθοδηγούν στο matrix, διαμέσου του αστρικού μας , εκμεταλευόμενα τις αδυναμίες και τις επιθυμίες μας.

Το matrix είναι παντού όπου κι αν κοιτάξεις έξω από το παράθυρο ή όταν ανοίξεις την τηλεόραση...

Είναι ο κόσμος που σου κάλυψαν τα μάτια για να μην βλέπεις την αλήθεια...




Ποια αλήθεια;

Ότι είμαστε σκλάβοι...

Όλο το matrix άνθρωπε είναι μια φυλακή για το ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ...

Το matrix είναι ένα σύστημα αυτό το σύστημα είναι ο εχθρός μας, κοίταξε γύρω σου βλέπεις γιατρούς, επιχειρηματίες, δικηγόρους, τεχνίτες και, κάθε λογής φυλακισμένα ανθρώπινα μυαλά, που προσπαθούμε να σώσουμε...

Μέχρι να το κάνουμε αυτό αυτοί αποτελούν την καρδιά αυτού του συστήματος( matrix) και, αυτό τους κάνει εχθρούς μας...
Οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι έτοιμοι να αφυπνιστούν και είναι εξαρτημένοι από το σύστημα και θα πολεμήσουν να το προστατεύσουν....

Αυτό σημαίνει πως οποιοσδήποτε δεν έχει αφυπνιστεί είναι ουσιαστικά ένας πράκτορας του matrix.

Το matrix είναι μια εικονική πραγματικότητα που δημιουργήθηκε για να δεχθεί ψυχές με σκοπό να δεχθούν ανάλογες εμπειρίες και να εξελιχθούν.

Δυστυχώς αυτό το σύστημα από ένα σημείο κι έπειτα το καπηλεύτηκαν άλλα όντα που διείσδυσαν εντός του συστήματος, με σκοπό να χρησιμοποιούν τις ψυχές εντός του δικτύου matrix ως πηγή ενέργειας.

Ο κυβερνοχώρος Matrix πρόκειται για ένα ολόγραμμα πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας, έχει εντός και εκτός του κυβερνοχώρου του άλλα προγράμματα προστασίας, που έχουν την δυνατότητα να εντοπίζουν οποιαδήποτε απειλή αποδόμησής του συστήματος-matrix και να την εξολοθρεύουν.



Στην γνωστή κινηματογραφική ταινία MATRIX ο ΜΟΡΦΕΑΣ εκπαιδεύει τον ΝΙΟ για να πολεμήσουν τα προγράμματα προστασίας του matrix, αλλά και να αφυπνίσουν όσους εντός του Matrix είναι μη αφυπνισμένα όντα και εξαρτημένα από αυτό.

Ο Μορφέας (Μορφεύς: δηλαδή αυτός που δίνει μορφή, σχήμα και εικόνα) είναι γνωστός ένας από τους χίλιους γιους του ΥΠΝΟΥ και, είχε ιδιαίτερη ευθύνη για τα όνειρα των βασιλιάδων και των ηρώων.

Ο Μορφεύς παριστάνεται με φτερούγες, που ήταν τόσο δυνατές
και ανθεκτικές, ώστε μπορούσαν να τον μεταφέρουν στα πέρατα της Γης.

Ο Μορφέας, λοιπόν, στην ταινία Matrix, δίνει μορφή και εικόνα εντός του ύπνου, στον ήρωα της υπόθεσης ΝΙΟ. Διότι διαμορφώνει εχθρικά φαινόμενα εναντίον των εχθρών δια μέσου της κενότητας.

Ο Μορφεύς που είναι η Νοητική εικών εν ύπνων, διοχετεύει τον ΝΙΟ εντός του Matrix, με σκοπό την αποδόμηση του...

Δηλαδή, ο ΝΙΟ ή ΙΟΝ είναι ένας o εκλεκτός ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΙΟΣ εντός του κυβερνοχώρου Matrix, με σκοπό την αποδόμηση του συστήματος και την αφύπνιση. Για το σκοπό αυτό αφυπνίζει σκλαβωμένες συνειδήσεις εντός του matrix και,  δημιουργεί τους ιερούς πολεμιστές, που λειτουργούν μαζί του σαν νοητικοί ιοί. 

Τα προγράμματα προστασίας του συστήματος πολεμούν τον εκλεκτό NIO και τους υπόλοιπους ιούς, που αποτελούν τους ιερούς πολεμιστές και λειτουργούν κατά του Ολογραμμικού συστήματος Matrix.



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger