Έναν επικίνδυνο μανιακό και εμμονικό με οδηγούς ταξί αναζητά η αστυνομία μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση οδηγού ταξί τα ξημερώματα της Τετάρτης (01.03.2017) στο Κεφαλάρι, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.


 Όπως αναφέρουν αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ο δράστης κυκλοφορεί οπλισμένος και σκορπά τον τρόμο στις πιάτσες των ταξί.



Οι αστυνομικοί έφτασαν στο συμπέρασμα αυτό γιατί 20 μέρες πριν από τη δολοφονία του οδηγού ταξί στο Κεφαλάρι, ένας άλλος οδηγός είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση αλλά από θαύμα γλίτωσε. Τραυματίστηκε όμως σοβαρά και παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο συγκεκριμένος οδηγός είναι ένας νεαρός άνδρας που οδηγούσε το ταξί του πατέρα του τα Σαββατοκύριακα για να βγάζει το χαρτζιλίκι του. 

Όπως προκύπτει από τις αστυνομικές έρευνες, πριν από 20 μέρες πήρε κούρσα τον δράστη. Όταν τον ρώτησε που θέλει να τον πάει, εκείνος του απάντησε «εδώ πιο κάτω, θα σου πω εγώ».

Και όταν έφτασαν στην οδό Χαριάλου Τρικούπη (σημείο όπου έγινε και η δολοφονία της Τετάρτης), του ζήτησε να σταματήσει, έβγαλε το όπλο του και τον πυροβόλησε στο λαιμό! 

Κατά πάσα πιθανότητα, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση προ 20ημέρου είναι του ίδιου διαμετρήματος με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του ταξιτζή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως και στη δολοφονική επίθεση στον οδηγό ταξί την Τετάρτη έτσι και πριν από 20 μέρες, ο οδηγός που δέχτηκε την επίθεση δεν έπεσε θύμα ληστείας!

Το δεύτερο θύμα βρέθηκε μέσα στο ταξί του, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (01.03.2017). Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο ταξί του πολύ κοντά στην πλατεία Κεφαλαρίου, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit, ο άνδρας, ο οποίος ήταν στην θέση του οδηγού, φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στον δεξιό κρόταφο. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από τους αστυνομικούς εκτιμάται ότι πυροβολήθηκε εν κινήσει, γι” αυτό το ταξί συνέχισε να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

 Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, οπότε αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το ταξί και τον χώρο γύρω από αυτό εντόπισαν δύο κάλυκες από πιστόλι των 22 χιλιοστών. 


Τα τζάμια του αυτοκινήτου είναι ανέπαφα και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο δράστης πιθανότατα πυροβόλησε, τουλάχιστον μια φορά, ενώ βρισκόταν και ο ίδιος μέσα στο όχημα.

Αν και ο τρόπος δράσης του δολοφόνου δείχνει “εκτέλεση” οι αστυνομικοί επισημαίνουν ότι το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν. 

Ο 52χρονος που έχει γεννηθεί στη Νέα Ιωνία δεν είχε μάλιστα καιρό που απασχολούνταν ως οδηγός ταξί, είχε πιάσει δουλειά τους τελευταίους έξι μήνες.

Μέσα στο ταξί βρέθηκαν ένας κάλυκας και μια βολίδα πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος, τα οποία εξετάζονται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, η οποία θα ερευνήσει και το όχημα, για την εξεύρεση στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη.

Στις τσέπες του θύματος βρέθηκαν χρήματα, κάτι όμως που δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που ασχολούνται με την υπόθεση, μεταξύ άλλων εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο 52χρονος να αντέδρασε σε απειλή άγνωστου «πελάτη», ο οποίος τον πυροβόλησε και έφυγε βιαστικά.

ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger