Αντιμέτωπη με πολύ σοβαρές κατηγορίες που έχουν να κάνουν με βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων είναι μια 42χρονη Αμερικανίδα.

Η 42χρονη Mary Fletcher φαίνεται πως δεν κατέφερε να συγκρατήσει τις ορμές της και ικανοποίησε τις (για πολλούς) αρρωστημένες σεξουαλικές φαντασιώσεις της με τρεις μαθητές ταυτόχρονα!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η έμπειρη Αμερικανίδα γνώρισε τα τρία αγόρια κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης της ομάδας ποδοσφαίρου του Λυκαίου Mount Shasta στην Καλιφόρνια, ενώ με «όπλο» την εμφάνισή της και τα πλούσια προσόντα της δεν δυσκολεύτηκε να τα «ξεμυαλίσει» και να τα ρίξει στα ερωτικά της δίχτυα.

Και μπορεί μια ανώνυμη καταγγελία να έφθασε στην αστυνομία τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο το γραφείο του τοπικού σερίφη της κομητείας Siskiyou έκρινε πως η 42χρονη δεν αποτελούσε «άμεσο κίνδυνο» για την κοινότητα…

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος να επισπεύσουμε την έρευνα, θέλαμε να έχουμε πραγματικά στοιχεία», ανέφερε ο εισαγγελέας Kirk Andrus, επιβεβαιώνοντας πως η Fletcher συνευρίσκονταν σεξουαλικά με τους τρεις μαθητές για αρκετές εβδομάδες.

Διευκρίνισε πάντως πως «εργαζόμενοι του σχολείου δεν είχαν καμία ανάμιξη στην υπόθεση».

Η ηλικία των ανήλικων θυμάτων δεν αποκαλύφθηκε, ενώ η ξανθιά «σεξοβόμβα» θα κάτσει στο εδώλιο για πρώτη φορά στις 22 Μαρτίου.


ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger