Αξιωματικοί της αστυνομίας φοβούνται  ενδεχόμενα χτυπήματα και στο εσωτερικό της Ελλάδας με τρομοφακέλους φοβούνται .


Μετά τα «ευρωπαϊκά» χτυπήματα στο γερμανικό ΥΠΟΙΚ και τα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, στην ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει μια έντονη ανησυχία μήπως μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς προσχωρήσουν σε μαζική αποστολή εκρηκτικών φακέλων, όμοιων με αυτούς που εστάλησαν σε Βερολίνο και Γαλλία. 

Μάλιστα αξιωματική της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν ότι τα μέλη της οργάνωσης επιθυμούν πλέον να «χτυπούν» με πιο εντυπωσιακές ενέργειες -πιο επικοινωνιακές- από ότι μία ισχυρή έκρηξη βόμβας.


Ενδεικτικό πάντως της ανησυχίας που υπάρχει είναι ότι έχουν δοθεί εντολές εγρήγορσης σε αστυνομικούς-συνοδούς και υποψήφιους στόχους.

πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger