Δεν έχει τέλος η προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ευρώπης, με τους πολιτικούς να παίρνουν μέρος στο σχέδιο αφανισμού κάθε χριστιανικού στοιχείου.



Ένα πραγματικά εκπληκτικό γεγονός που συνέβη σε δημόσιο σχολείο στην πόλη Γκάρμις-Παρτενκίρχεν της Γερμανίας δείχνει πώς προχωρεί η ισλαμοποίηση με ταχύτατους ρυθμούς.


 Ένας πατέρας έστειλε επιστολή σε μεγάλο κοινωνικό δίκτυο ενημέρωσης όπου κατήγγειλε ότι στο σχολείο υποχρέωναν την κόρη και τους συμμαθητές της για χάρη του πολυπολιτισμού να μάθουν το Allahu Akbar και την Σούρα και όποιος τουρίστας μπαίνει στο χωριό αντικρίζει πρώτα το τζαμί που έκτισαν εδώ και καιρό οι μουσουλμάνοι εκεί.



Αυτό το γεγονός, όπως γίνεται συνήθως, αποσιωπήθηκε από τα ΜΜΕ ενώ κάθε φορά που γίνετε κάτι σε βάρος κάποιου μουσουλμάνου παίρνει τεραστία έκταση δημοσιότητας. Αυτή είναι η κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση.



Όπως δείχνουν τα τελευταία δεδομένα, έχει γεμίσει τζαμιά ολόκληρη η Γερμανία. 

Εκτός αυτού, οι χριστιανικές εκκλησίες που απέμειναν μετατράπηκαν επίσης οι περισσότερες σε τζαμιά με αποτέλεσμα να ψάχνει κανείς αρκετά προκειμένου να βρει έστω μια έναν χριστιανικό ναό.


Την ίδια στιγμή, οι πολιτικοί στην Γερμανία και στην Ευρώπη σερβίρουν αυτόν τόν πολυπολιτισμό ως έναν εμπλουτισμό για της ευρωπαϊκές χώρες.



Οι πρωταγωνιστές του ψέματος, οι «τρεις πίθηκοι» Ζέχοφερ-Μέρκελ-Γκαμπριέλ, ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει ισλαμοποίηση τη Γερμανίας και κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν πεθαίνει κάποιος μουσουλμάνος δίνεται μεγάλη δημοσιότητα ενώ αντίστοιχα όταν πεθαίνει κάποιος Γερμανός δεν ενδιαφέρεται κανένας.



Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 60% των αστυνομικών έφτασε στο σημείο να παίρνει ψυχοφάρμακα για να μπορέσει να αντέξει στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που έχει δημιουργήσει όλη αυτή η εξέλιξη. 



Είναι τόσο το βάρος όλης αυτής της ανεξέλεγκτης κατάστασης και όπως μαρτυρούν και οι ίδιοι, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις συνεχείς καταγγελίες πολιτών για επεισόδια με ληστείες, φόνους, βιασμούς που προκαλούν μουσουλμάνοι πρόσφυγες.



Η εντυπωσιακή αυτή εικόνα που βλέπετε και που δείχνει αστυνομικούς με την ισλαμική μπούρκα, να μην αυταπατάστε αλλά αύριο θα είναι η επικρατούσα στα γενικά σώματα ασφαλείας.



Η ίδια γερμανική αστυνομία σήμερα με όλη αυτήν την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα σε σημείο που ορισμένοι αστυνομικοί να φτάνουν ακόμα και στην αυτοκτονία, καθώς συνειδητοποιούν το τραγικό ξεπούλημα της ίδιας τους της ταυτότητας.

Δείτε πως έγινε η Σουηδία λόγω λαθρομεταναστών!!! (Ντοκιμαντέρ ΣΟΚ με Ελληνικούς υπότιτλους)

Δείτε πως έγινε η Σουηδία λόγω λαθρομεταναστών… Απελπιστική η κατάσταση, μετά από λίγα χρόνια έκλεισαν και τα σύνορά τους αλλά υποφέρουν. Δείτε και το μέλλον στην δική μας χώρα αλλά σε χειρότερη κατάσταση λόγω κρίσης…



Στην Σουηδία όπως μας δείχνει το παραπάνω βίντεο, ένας Αμερικανός σκηνοθέτης που επισκέφτηκε την Στοκχόλμη της Σουηδίας, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. 




Συνάντησε αμέτρητες no go περιοχές και αισθανόταν ότι δεν βρισκόταν σε ευρωπαϊκή χώρα αλλά σε αραβικές χώρες, που οι μουσουλμάνοι είναι η κυριαρχούσα πληθυσμιακή ομάδα στο κράτος. 


Η Σουηδία δυστυχώς όπως δείχνει η σημερινή εικόνα χάνει όλο και περισσότερο την ταυτότητα της. Αυτό είναι το κατάντημα της σημερινής Ευρώπης.


Τα σχέδια των μεταναστών αποκαλύπτονται σταδιακά καθώς σύμφωνα με γερμανικές πηγές, πριν από λίγο καιρό Έλληνες τελώνες βρήκαν 14 κιβώτια Conex με 52 τόνους από σφαίρες και πυρομαχικά τα οποία είχαν συγκαλυφθεί ως «έπιπλα» για τους μετανάστες.


Η εταιρία της οποίας ήταν τα πυρομαχικά ονομάζεται „Yavex USA“, είναι τουρκική εταιρία κατασκευής όπλων, η οποία έχει άδεια για συνεργασία με καταστήματα στην Φλόριντα των Η.Π.Α. 

Άραγε πόσα ακόμη δεν δημοσιεύτηκαν και γίνονται καθημερινά στην χώρα μας.

Χιλιάδες Γερμανοί εγκαταλείπουν πλέον την Γερμανία

Όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt 138.000 Γερμανοί εγκατέλειψαν την Γερμανία το 2015. 

Καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των Γερμανών που πρώτον δεν αισθάνονται πλέον ασφαλείς στην χώρα τους, και δεύτερον θεωρούν ότι η παιδεία είναι τόσο υποβαθμισμένη που τα παιδιά τους δεν μαθαίνουν σχεδόν τίποτα πλέον στα γερμανικά σχολεία. 

Επί το πλείστον τα παιδιά των Γερμανών έχουν να αντιμετωπίσουν την καθημερινή βία που έχει ξεσπάσει από τους μουσουλμάνους στα σχολεία και στα νηπιαγωγεία.


 Για να μην αναφέρουμε την καθημερινότητα σε δημόσιες υπηρεσίες και σουπερμάρκετ, όπου οι λαθρο μπαίνουν και κάνουν ό,τι θέλουν, η εγκληματικότητα έχει αγγίξει επικίνδυνα σημεία.


Oι επιπτώσεις του Ισλάμ στην Γερμανία.

 Δείτε πως έχει γίνει η Γερμανία με τους Ισλαμιστές μετανάστες το ντοκιμαντέρ έκανε το κανάλι ZDF και έγινε με Ελληνικούς υπότιτλους.


 
Και αν δεν ξεσηκωθούμε όλοι οι λαοί της Ευρώπης μαζί ενάντια στην εισβολή και στο Ισλάμ θα έχουμε το ίδιο κατάντημα με Γερμανία, Σουηδία και όλες αυτές τις χώρες. 

Θα σας το υπενθυμίζουμε με αναφορές και γεγονότα σε κάθε άρθρο που κάνουμε σε αυτό το ιστολόγιο, με την ελπίδα ότι θα συνειδητοποιήσουν κάποιοι σε τι μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται η χώρα και η ορθοδοξία.

 Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για ολοκληρωτική νίκη του λαού. 



Παρόλα αυτά, ενώ ο λαός αποτελεί το 95%, το 5% των κυβερνόντων μας χειραγωγεί, διότι το επιτρέπουμε με αποτέλεσμα να γινόμαστε όλο και περισσότερο σκλάβοι του συστήματος.



 Στο χέρι μας είναι η ελευθερία και η ευτυχία μας , στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε όλα τα δεδομένα.


Αγγλία: Πορεία γυναικών με μπούργκες στο Μπράντφορντ

Αυτό το βίντεο που έρχεται από το Μπράντφορντ της Αγγλίας είναι μια ματιά στο μέλλον για την Ελλάδα, ίσως και το άμεσο μέλλον. 

MUSLIM BURKA WOMEN MARCH IN BRADFORD ENGLAND UK






Γιατί είναι σημαντικό το ποσοστό των Μουσουλμάνων σε μια χώρα.

Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία ούτε παραθρησκευτική οργάνωση. Στην πλήρη μορφή του είναι απόλυτο, ολοκληρωτικό 100% σύστημα ζωής. 


Το Ισλάμ έχει θρησκευτικά, νομικά, πολιτικά, οικονομικά κοινωνικά και στρατιωτικά στοιχεία. 

Το θρησκευτικό στοιχείο είναι προμετωπίδα για όλα τα υπόλοιπα.




Η Ισλαμοποίηση ξεκινάει όταν υπάρχουν αρκετοί μουσουλμάνοι ώστε να εξεγερθούν για τα θρησκευτικά τους δικαιώματα. 

Όταν πολιτικά ορθές, ανεκτικές και πολιτιστικά διαφορετικές χώρες συμφωνήσουν στις απαιτήσεις των μουσουλμάνων για τα θρησκευτικά δικαιώματα τους κάποια από τα άλλα στοιχεία παρεισφρέουν επίσης.


Όσον καιρό ο μουσουλμανικός πληθυσμός παραμένει γύρω στο 2% σε οποιοδήποτε χώρα στο μεγαλύτερο μέρος θα θεωρούνται σαν μια ειρηνική, αξιαγάπητη μειονότητα κι όχι ως απειλή για τους άλλους πολίτες.


Ο τελικός σκοπός των ισλαμιστών είναι να εγκαταστήσουν τον νόμο Σαρία σ’ όλον τον κόσμο. 

Όταν οι μουσουλμάνοι πλησιάζουν το 10% του πληθυσμού, έχουν την τάση να αυξάνουν τις παρανομίες σαν ένα μέσο διαμαρτυρίας για την κατάστασή τους. 

Στο Παρίσι είδαμε να καίνε αυτοκίνητα.


 Οποιαδήποτε δράση μη μουσουλμανική προσβάλλει τους μουσουλμανικούς και καταλήγει σε ξεσηκωμούς κι απειλές όπως στο Άμστερνταμ κι άλλες δυτικές πόλεις με αντιδράσεις για τα σκίτσα του Μωάμεθ και ταινίες που εκθέτουν το Ισλάμ.



Αφού φθάσουν το 20% τα έθνη θα πρέπει να αναμένουν ξεσηκωμούς για ψύλλου πήδημα, στρατιωτικούς σχηματισμούς τζιχάντ, σποραδικές δολοφονίες και εμπρησμούς χριστιανικών και εβραϊκών συναγωγών όπως στην Αιθιοπία-32,8%. 


Μετά από το 80% υπάρχει καθημερινός εκφοβισμός κα βίαιο τζιχάντ, κυβερνητικές εθνικές εκκαθαρίσεις, ακόμη και γενοκτονίες, καθώς αυτά τα έθνη εξολόθρευσαν τους άπιστους κι έγιναν 100% μουσουλμανικές.




Στο 100% θα τους φέρει την ειρήνη του Νταρ-ελ Σαλάμ, στον οίκο ειρήνης του Ισλάμ. 



Εδώ υποτίθεται πως υπάρχει ειρήνη γιατί όλοι είναι μουσουλμάνοι. Τα μαντράς είναι τα μόνα σχολεία και το Κοράνι ο μοναδικός λόγος.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ 

 ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ 
www.nikosxeiladakis.gr


ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger