Υποψίες για μανιακό δολοφόνο εναντίον οδηγών ταξί έχει η αστυνομία σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ και αυτό γιατί εντός ενός μηνός περίπου υπήρχαν δύο περιστατικά όπου πυροβολήθηκαν οδηγοί ταξί στην περιοχή του Κεφαλαρίου.


Ωστόσο ερωτηθείς ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος από το crashonline δήλωσε ότι δεν έχει την ίδια εικόνα και είναι παρακινδυνευμένο να συσχετίζονται οι δύο υποθέσεις χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία.

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι τη στιγμή που στην περιοχή της αττικής κυκλοφορούν πάνω από 15000 ταξί και καθημερινά οι οδηγοί τους αντιμετωπίζουν διάφορες βίαιες συμπεριφορές δεν μπορούν απαραίτητα να συσχετιστούν τα δύο γεγονότα. 

Παράλληλα τόνισε ότι πριν καταλήξει η έρευνα της αστυνομίας σε κάποιο συμπέρασμα είναι επικίνδυνο να ακούγονται τέτοιες απόψεις γιατί δημιουργείται κλίμα τρόμου στους ταξιτζήδες.

Πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger