Είναι φανερό πλέον ότι στην Θράκη κάνει κουμάντο η Τουρκία με την Ελληνική κυβέρνηση και το ελληνικό κράτος να είναι απλά θεατές και να παρακολουθούν τις εξελίξεις χωρίς να θέλουν αλλά και να μπορούν πλέον να αντιδράσουν.


Πριν λίγες ημέρες λοιπόν ο ψευδομουφτής της Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ μαζί με τον βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου Χουσείν Ζεϊμπέκ οργάνωσαν διανομή τροφίμων αποκλειστικά και μόνο για του μουσουλμάνους της Θράκης.

Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της διανομής η οποία ήταν εξολοκλήρου χρηματοδοτούμενη από την Τουρκία είχαν γεμίσει όλο το χωριό Πάτερμα με σημαίες Τούρκικες η πρόκληση συνεχίστηκε σε απίστευτο βαθμό. Σύμφωνα με καταγγελίες δεκάδων πολιτών της περιοχής όταν πήγαν χριστιανοί της περιοχής να παραλάβουν κάτι από την δωρεά τροφίμων, οι ρυθμιστές της εκδήλωσης του έδιωξαν με έντονο ύφος και μάλιστα ένας νεαρός που αντέδρασε έντονα έφαγε και μερικές ψηλές.

Όταν ρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ για ποιο λόγο έγινε αυτό η απάντησή του ήταν «Περνάμε μια δύσκολη περίοδο. Ο κόσμος μας εμπιστεύτηκε πάλι αυτή την ελπίδα που σχηματίστηκε. Εμείς λοιπόν στην κατεύθυνση αυτής της εμπιστοσύνης θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης»

Φυσικά για το γεγονός αυτό κανένα κανάλι δεν κάνει λόγο και κανένας πολιτικό βουλευτής ακόμα και άλλων κομμάτων δεν είπε λέξη

Τελικά ίσως πρέπει στην Ελλάδα να επαναπροσδιορίσουμε ποιοι είναι οι ρατσιστές και ποίοι όχι …..Τα συμπεράσματα δικά σας.


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger