O μικρός τελικός του Final 4 ανάμεσα στη Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ ήταν σε εξέλιξη όταν ένας οπαδός της Φενέρ πήγε να τραβήξει πανό με ελληνική σημαία στη γωνία των οπαδών του Ολυμπιακού!

Οι πρώτες στιγμές έντασης στο Sinan Erdem είναι γεγονός, χωρίς ωστόσο να είναι σοβαρό περιστατικό (και μακάρι να είναι το τελευταίο).

Οι φίλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται από νωρίς στις εξέδρες του Sinan Erdem για τον μεγάλο τελικό με τη Φενέρμπαχτσε ενώ ένας οπαδός της τουρκικής ομάδας προσπάθησε να τραβήξει πανό με την ελληνική σημαία στη γωνία που φιλοξενεί τους «ερυθρόλευκους» κι ακολούθησε μικρή ένταση! 

Ο συγκεκριμένος απομακρύνθηκε έπειτα από την παρέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας και η ηρεμία επανήλθε σχετικά γρήγορα.


Πηγή:www.gazzetta.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger