Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ είναι πλέον επίσημα εδώ και λίγες ώρες. Ωστόσο, απασχόλησαν αρκετά την επικαιρότητα με τις διαρροές να μας δίνουν μια πολύ καθαρή εικόνα για το πως θα είναι μέσα και έξω οι δυο ναυαρχίδες της Samsung.

Έτσι πριν ακόμη γίνει η επίσημη ανακοίνωση, η βρετανική εταιρεία insurance2go, πραγματοποίησε μια έρευνα για να δει πόσοι θα ήταν πρόθυμοι να αγοράσουν τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+.

Από τους ερωτηθέντες, το 10% όσων έχουν στην κατοχή τους iPhone απάντησε ότι θα άφηνε την Apple για να πάει σε Galaxy S8 ή S8+. Το 36% όσων είπαν ότι δεν θα πάνε σε S8, δήλωσε πως φοβάται ότι και η φετινή ναυαρχίδα μπορεί να έχει το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία του Galaxy Note 7. To 38% επεσήμανε πως τα νέα μοντέλα μπορεί να είναι πολύ ακριβά (δείτε εδώ τις επίσημες τιμές).

Από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι το 30% των κατόχων LG μπορεί να αλλάξει σε Galaxy S8/S8+. Για την μεγάλη πλειοψηφία (78%) ο λόγος είναι ότι η νέα ναυαρχίδα της Samsung φαίνεται καλύτερη από το LG G6. Το 27% των κατόχων HTC θα άφηνε την εταιρεία για χάρη των Galaxy S8.

Όσο γι αυτούς που έχουν ήδη smartphone της Samsung, το 58% σχεδιάζει να αναβαθμιστεί, αλλά δεν επισημαίνεται πόσοι από αυτούς έχουν Galaxy S7/S7 edge.

Για τα iPhone, ο διευθυντής Marketing της Insurance2Go, Gary Beeston, δηλώνει πως έχουν κυριαρχήσει την αγορά των smartphones εδώ και χρόνια, ωστόσο εκτιμάται πως όλο και περισσότεροι χρήστες αλλάζουν λόγω καλύτερων χαρακτηριστικών, και όχι του brand που έχει το κινητό.

Εσείς το σκέφτεστε;

Δείτε το hands-on video του Techblog για τα Galaxy S8:



Πηγή: techblog.gr, phonearena.com
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger