Αχαλίνωτο .... χωρίς διακοπές, με θέα τα ελληνικά νησιά, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 350 ζευγάρια, τα οποία θα βρεθούν στην Ελλάδα από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου για να πάρουν μέρος σε μια κρουαζιέρα απόλυτης ακολασίας, με μοναδικό σκοπό την ανταλλαγή ζευγαριών και τα ατέλειωτα .... εν πλω, με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου!


Οι 700 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Azamara Quest» είναι πάμπλουτοι Αμερικανοί ιδιοκτήτες και μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων, πασίγνωστα μοντέλα, τεράστια ονόματα της ξένης showbiz και δεκάδες celebrities, που δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία!

Ανάμεσά τους είναι και ονόματα-βόμβα, τα οποία προσπαθούν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό τη συμμετοχή τους στο «καυτό» ταξίδι με το πολυτελές σκάφος, που θα τους παραλάβει από τον Πειραιά και, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», θα κάνει στάσεις στη Μύκονο, την Πάρο, την Κω, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και θα ολοκληρωθεί στην Τουρκία.

$ 2.349 το άτομο

Το κόστος, σύμφωνα με το σάιτ sdc.com, ανέρχεται στα 2.349 δολάρια ανά άτομο. ...

Περισσότερα εδώ :

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger